Цвети написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
krasio_79bs написа:Цвети написа:Май първата ми публикация във форума изобщо, ще се наложи да е оплакване.Ето в какво състояние си намерих днес чистачките (които смених в неделя)!!!Иначе, ЧНГ на всички!!! Живи и здрави да сте, с пожелания за пълен разкош във всичко!!!Като гледам от пасажерската страна колко е криво всичко..чак ми се плаче
coolboby написа:Цвети написа:Май първата ми публикация във форума изобщо, ще се наложи да е оплакване.Ето в какво състояние си намерих днес чистачките (които смених в неделя)!!!Иначе, ЧНГ на всички!!! Живи и здрави да сте, с пожелания за пълен разкош във всичко!!!
Коментар
-
dikanio написа:Аз ще се оплача от модераторите, затова че заключиха темата за 300-метровата катастрофа. Защо? Знаели били накъде щяла да отиде. И какво, 5-6 страници ще претоварят сървъра? Аз предлагам да се цаните за модератори на forum.bg-mamma.com, там няма да ви тормозят със сериозни теми :D
Коментар
-
krasio_79bs написа:dikanio написа:Аз ще се оплача от модераторите, затова че заключиха темата за 300-метровата катастрофа. Защо? Знаели били накъде щяла да отиде. И какво, 5-6 страници ще претоварят сървъра? Аз предлагам да се цаните за модератори на forum.bg-mamma.com, там няма да ви тормозят със сериозни теми :DТи можеш да не отвориш темата и да не четеш, а аз май няма кво да правя.Мисля, че се престаравате.По темата: звеееерски ми се спи
Коментар
-
krasio_79bs написа:dikanio написа:Аз ще се оплача от модераторите, затова че заключиха темата за 300-метровата катастрофа. Защо? Знаели били накъде щяла да отиде. И какво, 5-6 страници ще претоварят сървъра? Аз предлагам да се цаните за модератори на forum.bg-mamma.com, там няма да ви тормозят със сериозни теми :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Колеги, така е решил модератора, така е направил - ТОЧКА! 1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Само поради голямото ми уважение към последните двама потребители и предвид, че преди 10 мин съм пуснал последното си мнение в тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=52666 не прибягвам към предупреждение.Ако имате желание да се включите в модераторския екип - моля заповядайте.Ако ли не - това е положението.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
И преди съм казвал - щом правилата са такива - такива са. Или се съобразяваш с тях или си понасяш чинно последствията.Ама също така не смятам, че някой реално оспорва решението. По-скоро приятелски коментираме в контекста на тази тема, като я посъсипваме по-същия начин.По темата: Хваля се: вече не ми се спиОплаквам се: няма с какво да се оплача вече
Коментар
-
Да се похваля:Най-накрая се наканих да си пооправя лаптопа.Няма вече гадния интернет експлорер,има хубава лисичка.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Да се похваля:Най-накрая се наканих да си пооправя лаптопа.Няма вече гадния интернет експлорер,има хубава лисичка.Тъкмо ще ти подаря малко агитационни материали
ОПЛАКВАМ СЕ - НЕ МИ СТИГА ДЕНОНОЩИЕТО !!!!ОПЛАКВАМ СЕ - СЕСИЯТА ИДВА!!!!"ХВАЛЯ СЕ" - ....... загуби си ключа за резервоара .... някой да прати на лично - мнение дали смята , че обикновен ключар ще може да го копира
( имам 2ри чифт ключове )
Коментар
-
Хора имам проблем и ще съм Ви много благодарен за вашето съдействие .... значи докато свалях халогена "h3"се оказа че той е с някфо кабелче...но докато го свалях за жалост някъде изчезна пак фарат....гледах жичките всичко си е на ред,пробвах др крушка не е от нея .... от какво може да е ?предварително ви благодаря
Коментар
-
...
Понеже дядо Коледа ме пропусна тази година (сигурно не съм слушкал), сам си подарих електрическа самобръсначка, че тва пусто бръснене хич не го обичам и жената я е срам да ме показва пред приятели и колеги. Да се надяваме, че сега ще бъда по-редовен в стърганетоFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Понеже дядо Коледа ме пропусна тази година (сигурно не съм слушкал), сам си подарих електрическа самобръсначка, че тва пусто бръснене хич не го обичам и жената я е срам да ме показва пред приятели и колеги. Да се надяваме, че сега ще бъда по-редовен в стъргането
Коментар
-
Princo написа:Да се похваля:Най-накрая се наканих да си пооправя лаптопа.Няма вече гадния интернет експлорер,има хубава лисичка..Макар и късно си направил правилният избор :D .
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар