Незнам дали при мен така се случва но има доста шофьори които се движат много близко или с левите колела по осевата линия. Ако пътя е без маркировка такива водачи се движат направо по средата на пътното платно без да се съобразяват много с другите водачи.Обеснявам си това с не познаване габаритите на колата или някакво идиотско държание на пътя като пренебрежение на останалите участници в движението. Един път при разминаване просто нямаше вече на каде да отстъпвам и в следствие на това ми се счупи огледалото , а идиотчето с което се разминахме имаше повече от метър свободно разтояние . Опита се да избяга понеже той беше виновен [заобикаляше автомобил в неговата лента] но бързо го настигнах и олекна с педестачка и един шамар за изпроводяк. Но това е случай който го отдавам на това че беше гъзе което туку беше взело книжка. Учудва ме друго наглоста на водачи на определени марки коли които няма да споменавам за да не правим раздвояване на темата които си карат всякаш са сами на пътя . Интересуваме има ли колеги с подобни наблюдения при шофиране или да го отдам на местен карловски маниер на тъпанарско управление

Коментар