Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Торнадо, можеш ли да гледаш български телевизии от Там...?

Коментар

И аз късно заспивам - обикновено към 2-2:30, но тази вечер заминавам на село (всички граждани в петък вечер си ходим на село ). Чаааак в неделя вечерта съм на линия...

Коментар

Нещо се уморихте май,а krass сигурно си спазва диетата в момента

Коментар

coolboby написа:
          Торнадо, можеш ли да гледаш български телевизии от Там...?
          Гледам аз на моисей ...........Само ТВ България от сателита.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

То пък и какво ли толкова има да се гледа по телевизиите ни ...

Коментар

coolboby написа:
              Дряново и Габрово..тва са ебати церберите...Велико Търново също не остава назад..вече пуснаха 1 патрулка с камера вътре..засече ли те в нарушение и на другия ден "Имаш поща"
              Изобщо не ги харесвам, ама в Бизнес парка по това време...те са най-близо. Иначе са ми втръснали...там и обядвам.Ииииии спазих си диетата да Вече пък бях на море....може да се поотпусна малко а
              Punto 1.2/75

Коментар

Пишете си на воля допитах се до модератора на общи няма нищо против темата.

Коментар

Krass написа:
                  Изобщо не ги харесвам, ама в Бизнес парка по това време...те са най-близо. Иначе са ми втръснали...там и обядвам.Ииииии спазих си диетата да Вече пък бях на море....може да се поотпусна малко а
                  Разбира се,няма да мреш от глад я :D

Коментар

Аз ще ви оставя за малко да дръпна няколко цигарки навън и да изпия едно редбулче.

Коментар

Tornado написа:
                      Аз ще ви оставя за малко да дръпна няколко цигарки навън и да изпия едно редбулче.
                      Аз си мисля, че там няма нищо общо с цивилизацията

Коментар

coolboby написа:
                        в Алфа Форума я направиха на бащиния тая тема
                        ама там си се пише през нощта или за вас почва от 20:00 В паркинга на Мола има от онея малките гумени бабуни наредени ,а и на доста места из града сложиха легнали полицаи
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                          coolboby написа:
                          в Алфа Форума я направиха на бащиния тая тема
                          ама там си се пише през нощта или за вас почва от 20:00 В паркинга на Мола има от онея малките гумени бабуни наредени ,а и на доста места из града сложиха легнали полицаи
                          Е голяма работа че е 20.00 добре ще променя заглавието на темата ще добавя пиши от 24.00 до 06.00.Точно за тях говорех легналите куки поради факта,че гледах едни дрифтове с едно БМВ в подземния.Какво имаш в предвид че е бащиния в Алфа форума темата.

Коментар

peho написа:
                            Krass написа:
                            Разбира се,няма да мреш от глад я :D
                            Лошото е, че сега ми се доспа Угодия няма а :D И какво като пишем от 20.00? Петък е все пак! Някои работят, докато други вече пият 3-та водка...Някакво утешение трябва да има.
                            Punto 1.2/75

Коментар

Аз съм максимум до 12.Върта се в леглото до 2.

Коментар

Уф все похапвам по нещо и все се оглеждам какво да захапя,гадна работа,все съм гладен...трябва нещо по-стабилно да хапна.

Коментар

Working...
                                X