Майна ... Най ми е на сърцето един Тезис да си взема, ама като в България има под 15 бройки ... аз както карам бързо ... в София ... като я чукна някъде ... сети се к’во чакане за части ... А за Каптивата не говори така смело, без да имаш преки наблюдения Яворе - аристократ ми мязаш ... Липсва ми само пурата, ама по тоя повод ще запаля аз една кубинска ... Ама не ти е зле
Знам ... и ти казвам да не си резервиран, ако нямаш преки наблюдения ... возил съм се ... 100тина км съм карал, 2ма познати имам с каптива ... Знам ли ... като че ли мойто мнение е обективно ?!?!?
Знам ... и ти казвам да не си резервиран, ако нямаш преки наблюдения ... возил съм се ... 100тина км съм карал, 2ма познати имам с каптива ... Знам ли ... като че ли мойто мнение е обективно ?!?!?
И на мен ми харесваше Каптивата докато не стана пълен блокаж и всичко "изгасна". Преди тва спирачките бяха долу иииии не ми се мисли какво щеше да се случи.По тоя повод се сетих, че снощи цяла вечер се разправях с един малоумник, който беше компетентен за всички автомобили. Зачекнахме Volkswagen Phaeton. Попитах го дали се е качвал поне дори да не се е возил. Млъкна и веднага смени темата, без да иска да му разяснявам за Phaeton-a.
А ... аз предния път така направих грешката, че си виках - ще избирам кат сбера парите ... дойдоха паричките ... и а т’ва, а онова ... и 1 година стана само се точа ... За т’ва са както дойдат паричките отивам и зимам първата дет ме изкефи е класичка и така ... да няма издънки :D
А ... аз предния път така направих грешката, че си виках - ще избирам кат сбера парите ... дойдоха паричките ... и а т’ва, а онова ... и 1 година стана само се точа ... За т’ва са както дойдат паричките отивам и зимам първата дет ме изкефи е класичка и така ... да няма издънки :D
А лятото как точеше зъбки на тезис.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Тя и сега ми е на първо място, ама като се сетя, че с пунтото съм се блъскал 2 пъти тая година и 2 пъти са ме забирали ... сети се там к’во чакане за части ще е ...
Коментар