Никога!Даже и след една бира не се качвам на колата.Ако искате ми вярвайте, но дори едната бира я усещам.Аз лично ставам разсеян В този дух на мисли:Q:Случвало ли ви се е да се напиете самосиндикално само защото ви е адски криво за нещо?
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
И в колата, и на работа слушам това, което върви по радиото.Когато сте доволни от себе си и ви е леко на душата, обичате ли да се "награждавате" и как ? Аз например си купувам шоколад и си го изяждам с кеф и без угризения.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
А обичам да се скатая в някое незнайно кафенце да си изключа телефона да си взема един вестник и да си пия кафето така поне един час.Кой крак първо пъхате в панталоните. Днес случайно установих, че като се опитам да мушна първо левия крак и много странно губя равновесие и направо ще падна. Наслилих се все пак, но ми беше много терсене.Имам и още един подобен въпрос за това с коя ръка държите .... ама не е за този форум.
еми, батко, левичар съм, така че, първо левия крак иииии с лявата ръка си държа... НО с отвертка работя с дясната, некъв мелез съм или двузоново развит преяждате ли често или просто да залъжете глада
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Не,но колата ми е червена?А някой да е яздил кон? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 много е гадно
За кон съм много мераклия Иначе съм яхал магаре! Много тъпи жууотни!!! Един път съм падал от магариту, а веднъж съм скачал. Мноого каубойско беше :P Взех акъла на брат ми и дядо ми, ама кво да правя като тъпото му магаре се беше засилило да тича срещу каруцата без опции за плавно спиране Напрегнато ли ви е днес на работата или ... Ден на майстора
И така... нека се върнем на темата.. С каква жена бихте "го направили" - с 10 години по-млада от вас или с 10 по-възрастна
Когато бях на 18г.нямах нищо против какичките на 28, като бях на 30, също нямах против какичките на 20 и тези на 40, сега на 47, определено имам нещо против какичките на 57, но тези на 37г. нищо лошо не им мисля!
eliie написа:
А какви гърди ви харесват повече естествени или със силикон?
На всичко КОЗ съм! На колко години го направихте за първи път!?
Коментар