Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СТИКЕРИ! Цени и количества!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз също искам два за вътрешно залепване.Ще ги взема на някоя от срещите в Студентски град, става нали?
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

И аз искам 1 за вътрешно, ама ако някой се организира да ги донесе на срещите в Студентски наистина ще е екстра
      2001 Bravo 1.2 16V

Коментар

За мен 1 брой за вътрешно залепване!
        Space Star 1.9 DID

Коментар

И за мен ако е възможно - два за вътрешно и един за външно залепване. Благодаря!
          FIAT Marea 1.9TD Weekend

Коментар

На теб, а и на добричлии като цяло мога да донеса като си идвам другия месец, ако са готови дотогава де.
            N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
              На теб, а и на добричлии като цяло мога да донеса като си идвам другия месец, ако са готови дотогава де.
              Става, ще черпя!
              FIAT Marea 1.9TD Weekend

Коментар

Искам и аз - един за върешно залепване,че карам със стрария .com вариант
                Тойота Приус

Коментар

И за мен един за вътрешно залепване.
                  BRAVA 1,4 12V
                  Nissan Navara

Коментар

Два за вътрешно и за мен.
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

:D 1 брой за вътрешно залепване!Благодаря!!!И давай сметката да пращаме парите!!!
                      FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
                      FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

2 Вътрешно залепване и за мен
                        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Незнам защо, но сега виждам темата. Значи аз искам 12 бр. вътрешни и 6 бр. външни, като моля само Явор да ми качи тук една снимка как изглежда или линк, защото няма време да търся, а и желание.(нещо не съм в настроение)

Коментар

sachma написа:
                            rossto написа:
                            sachma написа:
                            Става, ще черпя!
                            ХАХА, досега не се е чуло и видяло да върна човек, който иска да почерпи
                            Тия взеха вече и да се почерпват...Иначе ето го стикера както ми е върнат от печатницата след тяхна дообработка:Като гледам ще пускам май повече от модела за вътрешно залепяне.Искам да ви помоля да се организирате по градове - по специално София, Пловдив и Варна, а евентуално и Русе, където има най-много хора от форума и да ми направите обобщени поръчки.Смятам да пусна 2Х100бр с мои пари, само моля ви, гледайте да не свърша набутан със стикери на стойност 200лв ...Че тоя път жената вече ще ме обеси. Предния път като печатах стикери бях затворил 150лв, който чаках над месец да си събера по 5-10лв, а точно в тоя момент закъсахме яко за пари и имахме нужда от тях, не ме питайте как съм се оправял. Сега уж няма такава опасност, ама - знае ли човек...
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Е те са му разказали играта на тоя стикер. Какъв е тоя Blur баш на емблемата! Така като гледам не са ползвали векторно лого, а тоя jpg, който е разпространен по Интернет ... ебаси. А това, че шрифта е различен въобще няма смисъл да го споменавам ...Съжалявам, но на мен не ми харесва и ще го печатам на друго място ... нищо лично!

Коментар

Влади, няма никакъв блър на логото, а и шрифта не е променян - замъглянето е от експорта на jpg-то.Аз ще ги накарам да ми пуснат по 1-2 бройки да видя дали ще ми харесат.А ти можеш да печаташ където си искаш. Ако искаш направи и организация за всички - твоя работа.
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X