Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Автосалон София 2007"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

masterkar написа:
    Roko написа:
    А дали ще има от безплатните маршрутки както минали години?
    Транспорт "На разположение на посетителите за бързо и комфортно придвижване ще бъдат безплатни маршрутки от Стадион Васил Левски до Автомобилен салон София със съдействието на Sony, които ще се движат през 15 - 20 минути."
    Ейййй, благодарско колега! Мисля да го посетя на 23-ти, но ще видим как ще се развият нещата!
    Space Star 1.9 DID

Коментар

Днес във в. Труд и в. 24 часа има безплатно приложение за автосалона!Един от посетителите ще си тръгне с чисто нов автомобил по избор (Пежо 207, Ситроен С4, новата Фабиа, Волво С30 или Нисан Ноут). Може да си тръгнете с комплект гуму или пък с екскурзия за двама.Ще бъдат показани и 4 яхти.Желаещите ще могат да тестват един 20 модела по улиците на София.Очакават се около 80 000 посетители.
      Space Star 1.9 DID

Коментар

никой ли не е ходил още ,че да сложи снимки че аз дори да го посетя (което много ми се иска нещо ) нямам фото
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Билетчето - 8 кинта. :D Ама в петък усилено е КАТ софия вкарваха коли за автосалона. Случайно говорих с един от хората вкарващ колите на "Милано мотърс".
          Fiat Palio 1,2

Коментар

Днес минах покрай Експо центъра и беше фрашкано с хора и коли.Паркиралите коли бяха в радиус от 1 км.

Коментар

Grisha написа:
              kiler_4o написа:
              Вземем да отидем с Ауриса на преимерата му ли ? :D ...
              Вземем да отидем с 159ti-то на премиерата и и аз а ? :D ... Ще ме познаеш,само по 159ти ще съм на премиерата и
              да вземем да ги разменим за по едно кръгче ... или две ... или повече :D

Коментар

Искате ли снимки от Автосалон София?

Коментар

крайно време беше :D давай ги :D някой знае ли в събота дали салона ще работи и дали всички експонати ще са налице :D

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Вземам си отпуск..заболяха ме пръстите да намалям по 3 пъти всяка снимка.....Следва продължение

Коментар

най-накрая един сериозен ,който да качи снимки :D Боби ,имаш едно cappy от мен ех тая Линеа никъде никой не я е снимал цялата

Коментар

Cappy някак не ми се пие.. по-добре Количка с лед, сламка(черна,задължително) и портокал

Коментар

Working...
                                X