Uneek написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за една песен.
Collapse
X
-
FIAT BRAVO 2.0 20v
http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg
-
Имах едно време един колега като учих във Варна. Казваше се Драго. Та въпросният Драго веднъж се беше насвяткал, отива при DJ-я в студентската дискотека и казва: "Пусни ми аверче една песен. Не знам как се казва, не знам кой я пее, но звучи така...(и почва да тананика). Само че е много напит и не му се получава мелодията...Че и вашата работа като неговата Но за пореден път се убеждавам, че във форума ни има доста интелект. Успяхте да я познете песента
Коментар
-
Uneek написа:Преди години имаше една идиотска подобна песен... Един идиот нон стоп плачеше ревеше и се дереше (и пееше ), ама не мога да се сетя как се казваше... И тя е бая дразнещаEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Да не е тая:Papa San - Maddy maddy cryVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Предния път помогнахте. Я да видим и сега дали ще може ..Става дума за една песен .. слушал съм я само по радио Войс. По телевизията не са я пускали. Сигурно няма клипче още. Но пък я въртят често по радиото. Песничката е като балада една, започва с женски глас който си тананика МммМмММм ММммммМ ММмММм , после се включва и мъж. Пеем мъжа, после пее жената. Гласа на жената много ми напомня на Amy Lee от Evanescence.
Коментар
-
niko_ymn написа:кога е излязла - стара ли е - щото има доста стари дето почват така мммммVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
А някой знае ли на кой е тази песен от последната реклама на кока кола лайт. Дето в рекламата изброяват .. и сега аплодисменти за еди кой си щото направил еди що си , аплодисменти за еди кой си защото направил еди що си ...Fiat BRAVO 1.9JTD 105hp 1999
182B4.000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар