Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за една песен.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Uneek написа:
    Преди години имаше една идиотска подобна песен... Един идиот нон стоп плачеше ревеше и се дереше (и пееше ), ама не мога да се сетя как се казваше... И тя е бая дразнеща
    Слона моя приятел ИААААААА-ИАААААА
    FIAT BRAVO 2.0 20v
    http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

А някой знае ли на кой е тази песен от последната реклама на кока кола лайт. Дето в рекламата изброяват .. и сега аплодисменти за еди кой си щото направил еди що си , аплодисменти за еди кой си защото направил еди що си ...

Коментар

Имах едно време един колега като учих във Варна. Казваше се Драго. Та въпросният Драго веднъж се беше насвяткал, отива при DJ-я в студентската дискотека и казва: "Пусни ми аверче една песен. Не знам как се казва, не знам кой я пее, но звучи така...(и почва да тананика). Само че е много напит и не му се получава мелодията...Че и вашата работа като неговата Но за пореден път се убеждавам, че във форума ни има доста интелект. Успяхте да я познете песента

Коментар

Uneek написа:
          Преди години имаше една идиотска подобна песен... Един идиот нон стоп плачеше ревеше и се дереше (и пееше ), ама не мога да се сетя как се казваше... И тя е бая дразнеща
          Да не е тая:Papa San - Maddy maddy cry
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
            Да не е тая:Papa San - Maddy maddy cry
            Знам я - това е най-идиотската песен на света честно. Беше нещо като химн на студентския ни клуб ... Куфеехме здраво на нея.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Предния път помогнахте. Я да видим и сега дали ще може ..Става дума за една песен .. слушал съм я само по радио Войс. По телевизията не са я пускали. Сигурно няма клипче още. Но пък я въртят често по радиото. Песничката е като балада една, започва с женски глас който си тананика МммМмММм ММммммМ ММмММм , после се включва и мъж. Пеем мъжа, после пее жената. Гласа на жената много ми напомня на Amy Lee от Evanescence.

Коментар

кога е излязла - стара ли е - щото има доста стари дето почват така ммммм
                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                  кога е излязла - стара ли е - щото има доста стари дето почват така ммммм
                  След един месец може и да ти отговори...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ихааа, още от първия пост разбрах за коя песен иде реч, но вече са ти отговорили песента я пеехме тази година, когато бяхме
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

А някой знае ли на кой е тази песен от последната реклама на кока кола лайт. Дето в рекламата изброяват .. и сега аплодисменти за еди кой си щото направил еди що си , аплодисменти за еди кой си защото направил еди що си ...
                      http://www.data.bg/f.php?fid=17270545John Farnham - You’re The Voice
                      Fiat BRAVO 1.9JTD 105hp 1999
                      182B4.000

Коментар

Working...
                      X