Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля - Днес разбили сградата на офиса

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

phoenix написа:
    МИ и ние си мислим че може и Сотаджиите да имат пръст, ама долу книжарницата имат сот и там също са ги обрали дошли сотаджиите, фанали някой, и го пуснали.......
    Това са абсолютни глупости за Сот-аджийте Не може да са хванали някого и да го пуснат после ако и те са в играта просто ще дойдат по-късно, когато "техните" хора са си тръгнали. Знаеш ли какви са последствията ако ти работиш там и ти разбият обект и нищо не направиш Аз съм свидетел в моя квартал някакви бяха разбили магазина долу през нощта ( тъкмо се прибирах към 03:00 от Студентски град) и видях цялата картинка. Единият беше закопчан за лятата джанта на една кола а другият го бяха хванали малко по-надолу докато бяга и беше оказал съпротива, та го бяха "оцветили" малко. След което дойде полиция и отвадоха арестуваните. Това аз съм видял Става въпрос за СОТ 161
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Между другото, ако не си доволен от работата на полицаите, примерно държали са се нагло и не са положили усилия примерно да потърсят свидетели и веществени доказателства, можеш да подадеш жалба до началниците им. Според мене ще им се стъжни. Особенно с политическия натиск дето им се оказва напоследък...
      Fiat Ritmo 105TC
      1600cc 105к.с.

Коментар

Working...
      X