Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Лада Веста комби крос

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не знам колко е по темата, но на Шкода Октавия 2015 година маслената помпа се задвижва от ремъче намиращо се във картера и е постоянно във масло.Не мисля,че е някаква драма при редовна смяна на маслото и отговарящо по спесификация.Колата е на сина. На 240к го сменихме, беше си като ново.Даже болшинството от собствениците на Шкода не знаят ,че го има.

Коментар

Сигурен съм, че и мокрият ремък няма да се окаже драма при редовно обслужване с правилните консумативи. Пет години се забавлявах със злобните коментари за новата Лада, а тя се оказа прекрасен автомобил! Малко тромава - единствен недостатък. И липса на части заради войната. Затова продадох любимата и още ми е мъчно за нея. Сигурен съм, че и новата Астра с 3-цилиндров двигател няма да ме разочарова. Мога да споделя конретни данни, впечатления, дори и клипчета, ако има интерес към такава тема. Въпреки че Народът предварително се е произнесъл, че такива двигатели не може да има
      Последна редакция от snake; 09.04.2025, 08:54.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Click image for larger version

Name:	IMG_20240915_174816676_HDR.jpg
Views:	32
Size:	1,77 MB
ID:	2762862 Click image for larger version

Name:	1620tdi.jpg
Views:	31
Size:	227,6 KB
ID:	2762863 Производителите му казват съкращаване на производствените разходи и програмирано износване... Аз, лично, предпочитам, дори това ФоМоКо изпълнение 2.3 бензин (в случая сложено в Мазда, 20 години по-късно и 350к - по километраж, колко са реални никой не знае), отколкото спестените 2 евро при 1.6-2.0 TDI... Всеки сам си преценява.
        AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
        AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

Working...
        X