Не знам колко е по темата, но на Шкода Октавия 2015 година маслената помпа се задвижва от ремъче намиращо се във картера и е постоянно във масло.Не мисля,че е някаква драма при редовна смяна на маслото и отговарящо по спесификация.Колата е на сина. На 240к го сменихме, беше си като ново.Даже болшинството от собствениците на Шкода не знаят ,че го има.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Лада Веста комби крос
Collapse
X
-
Сигурен съм, че и мокрият ремък няма да се окаже драма при редовно обслужване с правилните консумативи. Пет години се забавлявах със злобните коментари за новата Лада, а тя се оказа прекрасен автомобил! Малко тромава - единствен недостатък. И липса на части заради войната. Затова продадох любимата и още ми е мъчно за нея. Сигурен съм, че и новата Астра с 3-цилиндров двигател няма да ме разочарова. Мога да споделя конретни данни, впечатления, дори и клипчета, ако има интерес към такава тема. Въпреки че Народът предварително се е произнесъл, че такива двигатели не може да имаПоследна редакция от snake; 09.04.2025, 08:54.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Производителите му казват съкращаване на производствените разходи и програмирано износване... Аз, лично, предпочитам, дори това ФоМоКо изпълнение 2.3 бензин (в случая сложено в Мазда, 20 години по-късно и 350к - по километраж, колко са реални никой не знае), отколкото спестените 2 евро при 1.6-2.0 TDI... Всеки сам си преценява.
AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар