Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купих си къща на село :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От вторник ремонта започва.Докато вчера си хортувахме с майсторите събрах първата есенна реколта от паднали листа.Вероятно поне още 3-4 пъти ще ми се наложи.По дърветата и едната лозница все още има много зелени листа.
    1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.

Коментар

При нас няма още масово падане на листа!!! Но почнат ли да падат, става ужас.

Коментар

Ремонта върви с пълна пара.Чакам за втора ръка латекс и ламинат.Нанасяме мебелите и чакаме да стане кухнята.По "непотвърдени"данни това трябва да се случи преди 23.12.Така че жената по празниците ще си има занимавка,а на мен ще остави готвенето.??

Коментар

П.П. Силният вятър почисти перфектно двора от падналите листа.?

Коментар

И така.Ремонта завърши(стана много добре,но съм зле с компютрите за снимки) и преспахме няколко уйкенда.Подреждаме къщата лека полека.Вчера дойдоха градинарите-пълна обработка на ливадата(аериране,торене,нови семена,пясък,валиране),подкастряне на дърветата,рязане на лози,рози,жив плет.Обработка с препарати срещу вредители.Наторяване на де що има дърво,жив плет и рози.Двора стана кукла.Сега само поливане и косене.

Коментар

Сега се ослушвам за поливна система,тъй като от миналата година се убедих,че е невъзможно да поливам както трябва тревата и на места се появиха голи петна по ливадата .Сега всичко е възстановено,но...

Коментар

Събота изхвърляхме една секция(от старите-с гардероб,надстройки,витрини и т.н)и се изгърбихме от носене на плоскости по тясно стълбище от втория етаж.Винтовете бяха по 10см,та и винтоверта го зареждах на два пъти.Сега чакам мебелиста с новите неща.Надявам се това да е последно за тази година там.А в София-еми предстои ремонт на апартамента.???

Коментар

Аз чакам да превали, че тревата стана 1м. Немога да окося.

Коментар

Аз открих сезона на косенете предната седмица.Миналата година косих 13 пъти с косачката вътре и 7 пъти с тримера отвън около оградата.
                    Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Колеги, как се изкоренява лозе?
                      Имам 250-300 квадрата лозе на 40 год. Сортовете са различни и въпреки всички грижи (рязане, пръскане и т.н.) трета година не мога да изкарам даже за хапване и започна да ми писва... На негово място мисля да засадя няколко дръвчета и райграс. В двора няма начин да влезе трактор или друга механизация, така че ще трябва да действам изцяло на ръка.
                      Някой с опит да даде акъл?
                      Alfa 159 SW 2.4 Ti
                      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Има малки мини багерчета, помисли за такова, защото иначе ще се омаеш от копане. Първо аз бих копал на поне половин метър и после с резачка режеш корените, за тея години корените са слезли поне на 7-8 метра надолу и на страни. Колко лози имаш в тези 300 квадрата?

Коментар

Working...
                        X