И на фиата не забравяйте новия MULTIAIR
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел - поредната тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
evgeni85 написа:Хахахаха мераклия. За това всичко живо се насочва към дизела :DEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Колеги, ще се намеся с малко офф - попаднах на това клипче https://youtu.be/EQ2B4Tfmv1w , и ако щете вярвайте червения автомобил е на ток.FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
Много добри "Консултации по общи въпроси" започнаха да се дават по темата. Преди време Администратор-модераторския екип закри, по-точно изхвърли темата за Bravo II, защото там наистина имаше смислени и интересни коментари, а сега какво, "Консултацията" е много полезна и интересна ’’FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
pplk написа:Тази тема е за разтоварване на напрежението, нищо повече. Победители в такъв спор не може да има, но е забавно да четеш мненията и ако имаш желание и не си предубеден, можеш да направиш сам избора си-бензин или дизел. :DFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Основният въпрос тук е не с колко може да върви една кола, а как ги поддържа ... Аз карам със 110-120 на пета и когато един ТИР ми свали скоростта до 60 не ми се налага да свалям предавки, за да изпреваря! Хаинбоаз го прелитам на пета ... Друг е въпроса, че колата ми не е 110 коня, но съм си направил преценката - комфорт и удобство на пътя или евтинийката! Ако всичко за вас се свежда до цената - вземете си Голф 2 на газ ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар