Много зависи от жената,моята си събираше багажа в бравата,успя и в полото,но и мареята и идва малко тясна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново за избор на автомобил - семеен
Collapse
X
-
Tornado написа:Зафирата е най-малкия миниван от всички на пазара.Това е една надута Мерива или Вектра ,но съвсем не не толкова голяма.Задните седлаки които се скриват в багажника изобщо не са седалки за дълъг път.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Честито за дечицата! Да са ви здрави и само да ви радват! Моите две предложения са за две японки 6+1 - реални, отделни места, дизел.Или ще те заинтригуват, или ще те убедят, че изборът на друга е по-добър. http://www.cars.bg/c526902http://www.cars.bg/c609186Да попитам колегите с опит - има ли значение за удобството това дали е с плъзгащи или с "нормално" отварящи се задни врати? Защото ако е от решаващо значение, значи изборът трябва да започне от там.
Коментар
-
И аз съм минал през периода с две малки, а по-късно подрастващи и големи деца. И съвсем убедено мога да кажа, че и седан с приличен багажник, както и всяко комби, са съвсем достатъчни за семейна кола. Оттам-нататък - марки и модели бол, изборът е твой. Но не виждам смисъл да се хвърляш на нещо по-голямо от комби. Бюджетът ти е добър и мисля, че с него можеш да се класираш и за Vectra C.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Vectra C не е лош автомобил.Имам близки приятели с такава хечбек и с едно детенце го пълнят...с две според мен ще е по-сложно ама колко пък.Иначе конкретно тази е 2.0 100 коня дизел и макар и да е най-малкия мотор върви приятно-скорости от порядъка на 170-180 не са й проблем,гори си все около 6 нафта градско и извън със 120-130,влиза в малкия данък.Комбито го няма тоя мотор,но пък предлага завиден багажник спрямо седана и хечбека.Общо взето тук всички ще си пеем своя песен,така че изборът си е изцяло твой.Честито за дечицата-пожелавам им да са живи и здрави както и вие,за да им се радватеEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
ntodorov написа:Зафира... Тази с фейс-а от 2006... Аз лично не съм сядал в по-удобни ДОПЪЛНИТЕЛНИ седалки, на която и да е кола.Минуса е, че като ги разпънеш и в багажника остава място за две пазарски чанти...Единствените по-удобни са на R-класата
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
snake написа:И аз съм минал през периода с две малки, а по-късно подрастващи и големи деца. И съвсем убедено мога да кажа, че и седан с приличен багажник, както и всяко комби, са съвсем достатъчни за семейна кола. Оттам-нататък - марки и модели бол, изборът е твой. Но не виждам смисъл да се хвърляш на нещо по-голямо от комби. Бюджетът ти е добър и мисля, че с него можеш да се класираш и за Vectra C.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Точно за тези вектри става дума. Всъщност се произвеждат от малко по-рано - 2003 г., но не е толкова важно:Красив, просторен и функционален автомобил! Двама близки приятели имат такива, само че седан. Всъщност единият не кара много колата, защото има и служебна, но пък другият навърта по повече от 30 000 км. на година и вече е минал повече от 100 000 км. с вектрата. Разходите му за ремонти са наистина нищожни. Скоро не съм се интересувал от цените, но преди година, когато търсех кола, срещах и подобни вектри по 7-8000 лв. Сега 100 % ще са по-евтини.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
gamma написа:ntodorov написа:Зафира... Тази с фейс-а от 2006... Аз лично не съм сядал в по-удобни ДОПЪЛНИТЕЛНИ седалки, на която и да е кола.Минуса е, че като ги разпънеш и в багажника остава място за две пазарски чанти...Единствените по-удобни са на R-класата
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Аз бих ти предложил както и Вектрата, така и Шаран. За Шарана, лично бих търсил 90к.с. дизел след 2001г. Лошото е, че първо ги няма много като "внос", и втора ако е читав "вноса", доста бързо си намират собственици. Плюсовете са доста, опростено окачване, нисък данък, нисък разход, на дължина даже е по-къс от Пасат съответните години, 5+2 места и т.н. Успех и не напоследно място - да са ти живи и здрави девойките и огромно щастие да носят на родителите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар