Честита шампионска титла на Люис Хамилтън.Стратегията на Маковете беше перфектна в първия завой, от там нататък лекинко ... до самия финал! Глок направи това ,което и Физикела не можа...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хамилтън - шампион!!!
Collapse
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Какво перфектно каране от Маса видяхте? Той не се състезаваше с никой, караше си първи и това е. Хамилтън пък си караше пети и това е. Фетел искаше да го изпревари и това е. Глок със "сухи гуми" изобщо трябва да се радва че завърши. Той изобщо не беше фактор, защото губеше по 10 секунди на обиколка, най-малко. Само от последния завой до финала изгуби 6 секунди. Ако класирането беше такова че Маса да трябва да е пети, щеше така да построи състезанието, че да е пети. И какво сте се хванали за гръмналия двигател в последната обиколка. Миналия сезон пък този отпадна на влизане в бокса от спукана гума. Някои баскетболни мачове завършват с кошове СЛЕД като вече времето е изтекло. От всичко ми стана кеф че във ферари се изкефиха предварително, и имаше една група механици, които се традвахе, и изведнъж усмивките им замръзнаха. Защото всички забравиха че Глок е със сухи гуми и не е влизал в бокса. Всички се надяваха на Фетел.
Коментар
-
Все пак, ако има някаква справедливост, може да кажем, че е възтържествувала, колкото и на повечето от нас това да не ни харесва - миналата година загуби титлата с една точка, тази я спечели с една. Жалко за Маса само, но в спорта е така - победителят е само един.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Стратегия, милиони за подготовка на колата и накрая чисто и просто шанс. Ако Фетел искаше, можеше да не изпревари Глок и да задържи Хамилтън и той нямаше да успее да се докопа до заветното 5-то място. И никой не можеше да обвини Фетел за нищо, в крайна сметка до финала оставаха 2 завоя. Това момче се показа като голям спортсмен.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Фетел така се беше съсредоточил в това, да не пропусне Хамилтън, че му убягна сигурно подробността, че не трябва да изпреварва Глок. Освен това се съмнявам, че ако се беше затуткал зад Глок, Хамилтън дали нямаше да ги изпревари и двамата. Чудя се на железните нерви на пилотите. На мен ми настръхна косата от напрежение през тази обиколка и половина, а не знам на Фетел какво му е било, като първо трябваше да удържа колата в пътя при тези условия и Хамилтън зад себе си, а и на Хамилтън, който виждаше вече как титлата му се изплъзва и сякаш отгоре му дойде печалбата, като подминаха Глок. Такава драма скоро не е имало. Нещо съпоставимо се сещам - не на последната, а на предишната зимна Олимпиада, в някаква дисциплина от шорттрека, на последния завой лидерът се хлъзна, събори всички около него и този, който се пързаляше за здраве, далеч зад всички, финишира единствен и стана Олимпийски шампион.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Sev написа:обаче карането на Маса си беше перфектнопод такова напрежение се кара много трудно
Коментар
-
едно е да си караш Бравата, друго е да караш за световната титла във Ф1а на времето Маса колко пъти е пропускал Шуми...сигурно са били 1-2а дали Маса изобщо щеше да кара във Ферари в противен случай?а дали Шуми щеше да го научи на тънкостите, или да продължава да го съветва и до ден днешен?безплатен обяд нямаШуми ако не се беше отказал, Маса излиташе от отбора...а Хейки като пусна Хамилтън в средата на сезона ? - това са напълно нормални неща във Ф1
Коментар
-
spark написа:Абе каква стратегия на макларън, последните обиколки им трепереха шортите, а Фетел ги задмина като пътен знак. Тоя ако го сложат във Ферари или макларън ще му дишат прахта само Маса го закопа отбора му, момчето даде всичко от себе си. И съм сигурен, че за много хора той е шампион.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
bavareca написа:Стана ми интересно това че Тимо Глок беше изпреварен два завоя преди финала тоест в обиколката в която Фетел лапна Хамилтън. А караха 3 или 4 обиколки с мокри гуми Освен това единствено Глок от пилотите в челото не смени гумите след като заваля доста се замислям дали това не е било част от стратегията на макларън.Историята познава и други такива случки.Евала на Фетел мъжка битка.За мен той е по добрия пилот от Хамилтън просто не е имал късмета да попадне в силен отбор.Искренно съжалявам за Маса за мен той трябвяше да стане шампион заслужава го.честито на всички съфорумци за победата на ФЕРАРИ тази годинаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Jimy написа:Честита шампионска титла на Люис Хамилтън.Стратегията на Маковете беше перфектна в първия завой, от там нататък лекинко ... до самия финал! Глок направи това ,което и Физикела не можа...Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Neno Er написа:Тимо Глок- продажник.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар