Според мен му стои доста симпатично , придава някакъв чар на колата, не че и липсва
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Ама като си тръгнал към морето и ще седиш 1 месец как ще си вземеш багаж. Поне е някакън вариант. Все пак не съм виждал колко им са големи багажниците
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Според мен му стои доста симпатично , придава някакъв чар на колата, не че и липсва
Съгласен. Придава и ретро вид и и отива. Е, сигурно зависи и какво точно се слага на багажника. Щайга с домати и една дамаджана ракия едва ли ще допренесат за добрия вид. (Но със сигурност за добрата трапеза )
стига бе ще карам такава кола и ще тура такъв багажник Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 срамота ако ще караш щтаиги с нещоси ще си вземеш комби ми не е ли така
стига бе ще карам такава кола и ще тура такъв багажник Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 срамота ако ще караш щтаиги с нещоси ще си вземеш комби ми не е ли така
Ма тя няма ИЗОБЩО багажник бе! Освен ако не броим жабката Отпред е мотора, отзад гюрука
Кой е казал че тоя багажник седи постоянно ?!Когато ти трябва си го щракваш и ... хайде към морето!
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар