Ако имам Браво единствената промяна по вида му ще е в интериора. Ще махна фабричното радио и не защото изглежда лошо, а не е функционално.
Аз пък направих точно обратното-махнах си JVC-то за 500лв и си сложих фабричното радио защото ми харесва как стои, може да звучи малко странно но си разкарах и тубата и усилватела
Ако имам Браво единствената промяна по вида му ще е в интериора. Ще махна фабричното радио и не защото изглежда лошо, а не е функционално.
Стига да има фабрично CD, не бих го пипал.
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Защо? Какво толкова сте им намерили на тия фабрични касетофончета?
Еми моя например си има всичко,чейнджър,........ и въобще всичко каквото си имат нормалните плеъри до 500лв.
Ми примерно никога неможе да извади звук като Пайнер :D Един френд като си взе бравата беше точно с такова и не ме кефи какъв звук дава,панасоника ми който е кенеф (от най-евтините ЦД-та) вади по добър звук
...всичко е прекрасно, Брави-те са адски красиви автомобили и има тунинг индустрия за тях (в тази тема -Оптичен тунинг), обаче от 4 дни се опитвам да намеря подобни снимки или сайт за крома-парахода и никакъв успех. В тази връзка приканвам колегите с параходи да помагат
Коментар