Пак ли се почна Орлине ... Хобито ти няма край ... А за теб да правиш ГТ-та по 200 ++++ ти е любимо занимание :D
не бих казал любимо , но интереснопредпочитам , на плажа да ремонтирам някой джет и после в морето малко тестове или да турбилирам джет
аа тез тестова аз ги правя днес покарах така доволно но джета е с сух картер смукателя му е много различен както и ауспуха говоря при 4 тактовите.за охлаждане на кулер не може да говорим а за масло хич.заводско си е 110 коня и си дига 100 км на тава море сутринта,като ти е малко земаш бомбардера 200 коня и си го карай аз карах неколко пъти на един приятел и мерси П.П. А предното лято един така се правеше на баровец с 50 ръка нацепен целия викам му не влизай ,че има така вълни ти луд ли си аз каза колко съм карал,(се ми беше на акъла дали е карал повече от мен ама айде) като се джасна в вълната и джета 1.5 2 метра в въздуха при падането големия баровец с 50 ръка му се сгъват лактите щото ги държи (точно както трябва) и брадата му в кормилото гледката беше отчайваща незнам дали си виждал човек с сцепена брада .като искаш адреналин като си в Варна звани.Eдин flyfish мисля че добре ще ти дойде!!http://www.youtube.com/watch?v=-WInXg0zhowП.П. не че не е възможно.http://www.youtube.com/watch?v=xbN42FcxyF0
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
абе хора да ви попитам колко пара струва 1 що годе добър чип за пунто 1.3 75 коня....че съм се навил да го правя машина ,но съм малко нов и така... :Д
Орлине,сори за спама,ама да го ориентирам колегата... Та значи - един добър чип за Пунто 1.2 73 коня струва точно колкото един двигател от Пунто ГТ,всичко различно от това - няма смисъл!
абе хора да ви попитам колко пара струва 1 що годе добър чип за пунто 1.3 75 коня....че съм се навил да го правя машина ,но съм малко нов и така... :Д
Орлине,сори за спама,ама да го ориентирам колегата... Та значи - един добър чип за Пунто 1.2 73 коня струва точно колкото един двигател от Пунто ГТ,всичко различно от това - няма смисъл!
Колата има единствено турбо , инжектори , помпа , генерация , и естесвенно ремапната с Острича Има си пълен интериор с резервна гума и всичко неободимо за нормален автомобил
Коментар