Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Black Power Punto GT 200+

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тея ++++ нещто не им вярвам аз

Коментар

leandro написа:
      ще повярваш като ти направя едно дино някой ден
      Power Under Pressure

Коментар

sen7ineL написа:
        Пак ли се почна Орлине ... Хобито ти няма край ... А за теб да правиш ГТ-та по 200 ++++ ти е любимо занимание :D
        не бих казал любимо , но интереснопредпочитам , на плажа да ремонтирам някой джет и после в морето малко тестове или да турбилирам джет
        Power Under Pressure

Коментар

leandro написа:
          ами и на мен ми е интересно колегата как измерва колко коня е една кола без да я е карал на дино

Коментар

ivan.katatsrofata написа:
            leandro написа:
            ами и на мен ми е интересно колегата как измерва колко коня е една кола без да я е карал на дино
            ти не бери грижа за това... той си знае!!!

Коментар

WhitePower написа:
              sen7ineL написа:
              Пак ли се почна Орлине ... Хобито ти няма край ... А за теб да правиш ГТ-та по 200 ++++ ти е любимо занимание :D
              не бих казал любимо , но интереснопредпочитам , на плажа да ремонтирам някой джет и после в морето малко тестове или да турбилирам джет
              аа тез тестова аз ги правя днес покарах така доволно но джета е с сух картер смукателя му е много различен както и ауспуха говоря при 4 тактовите.за охлаждане на кулер не може да говорим а за масло хич.заводско си е 110 коня и си дига 100 км на тава море сутринта,като ти е малко земаш бомбардера 200 коня и си го карай аз карах неколко пъти на един приятел и мерси П.П. А предното лято един така се правеше на баровец с 50 ръка нацепен целия викам му не влизай ,че има така вълни ти луд ли си аз каза колко съм карал,(се ми беше на акъла дали е карал повече от мен ама айде) като се джасна в вълната и джета 1.5 2 метра в въздуха при падането големия баровец с 50 ръка му се сгъват лактите щото ги държи (точно както трябва) и брадата му в кормилото гледката беше отчайваща незнам дали си виждал човек с сцепена брада .като искаш адреналин като си в Варна звани.Eдин flyfish мисля че добре ще ти дойде!!http://www.youtube.com/watch?v=-WInXg0zhowП.П. не че не е възможно.http://www.youtube.com/watch?v=xbN42FcxyF0
              uno turbo 1.3 i.e' 86
              renault 19 1.8 16v
              uaz 469 4.0 turbo
              renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
              trabant 601 69'

Коментар

Отиваме на морето махаме двигателя от Твоето ГТ и го слагаме на джет ... :D и как ще се води че несъм мн с английския WhiteWaterPower :D:D
                Fiat Punto GT

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=BHqgp...elatedЛято е , но да не разводняваме темата ) скоро като пристигнат и останалите неща по колата ще се почне с монтажирането
                  Power Under Pressure

Коментар

фиат пунто чип

абе хора да ви попитам колко пара струва 1 що годе добър чип за пунто 1.3 75 коня....че съм се навил да го правя машина ,но съм малко нов и така... :Д

Коментар

Re: фиат пунто чип

Megavox написа:
                      абе хора да ви попитам колко пара струва 1 що годе добър чип за пунто 1.3 75 коня....че съм се навил да го правя машина ,но съм малко нов и така... :Д
                      немам си и представа не си в правилната тема
                      Power Under Pressure

Коментар

Megavox написа:
                        Орлине,сори за спама,ама да го ориентирам колегата... Та значи - един добър чип за Пунто 1.2 73 коня струва точно колкото един двигател от Пунто ГТ,всичко различно от това - няма смисъл!
                        Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

beast31 написа:
                          Megavox написа:
                          Орлине,сори за спама,ама да го ориентирам колегата... Та значи - един добър чип за Пунто 1.2 73 коня струва точно колкото един двигател от Пунто ГТ,всичко различно от това - няма смисъл!
                          щом казваш......ще видя какво да правя

Коментар

ето и малко замерване от тази вечер , не е кой знае какво само на 1.2 бара е колата но за сега толкова
                            Power Under Pressure

Коментар

Колата има единствено турбо , инжектори , помпа , генерация , и естесвенно ремапната с Острича Има си пълен интериор с резервна гума и всичко неободимо за нормален автомобил
                              Power Under Pressure

Коментар

Много добър резултат.А тия тулове дето мериш тия времена твои ли са си или само за теста.
                                4 бири и турбината да свири

Коментар

Working...
                                X