от много мислене и прас...мотора в коша...братле каквото и да правиш в търново пунто гт ще си е невървяща кола...освен да правиш на всички по 3 коли разлика а за това трябва финанси и работа доста...
шшш батка почна да ме дразниш вече с твойте хранилки за тая кола в момента колата няма нищо общо с това което беше в състояние което я вземах .. така че нямаш никво право да я храниш по какъвто и да е начин има 1000 други причини който може да са преди това ама не и колата.. виж аз може да не мога да карам да няма гуми и темподобни неща ама.. колата в момента не е това което е било някога ... но спокойно всичко с времето си може дори и по барза да се окаже оъ както е била и при теб..!! така че моля за в бъдеще спестявай си коментарите от този род в този и в другия форум!! аз колата я правя за мен не да ходя да се доказвам на някой си колко вървяла това го правя за измеждодругото ако става на въпрос не ми е това целта с която я правя тая кола правя си я за кеф и за каране да се возя !!
не му се връзвай , той си е такъв мечтател Роска ако много го закъсаш ще дойда аз в търново да видят кон боб яде ли
ох майкоооо ..., започва сееееее .., орлине дръж са че са задава неизбежнотоо !
ти и ти четеш по диагонал...за някои хора в търново ще си остане гт бавна кола...чети по внимателно...ако исках на живо щях да те хранилкам...успех с колата...
ти и ти четеш по диагонал...за някои хора в търново ще си остане гт бавна кола...чети по внимателно...ако исках на живо щях да те хранилкам...успех с колата...
не е въпроса на живо или на право или както и да е просто пишеш че не е наравена кат хората и темподобни глупости и мога да ти кажя че тая кола не е била толкова в час поне от 2 3 години насам ..., а сега я чака нещо много сериозно ... но нека не разваляме коледните празници на някой хораа
бреи...ти понеж си свикнам да те гъбаркат за пунтото и си мислиш че и за..като ме вози мисля само добри съвети ти дадох баси...какви ги измисляш...ако си се хванал да стане както трябва ..браво...имат нужда ги тиросаш...
бреи...ти понеж си свикнам да те гъбаркат за пунтото и си мислиш че и за..като ме вози мисля само добри съвети ти дадох баси...какви ги измисляш...ако си се хванал да стане както трябва ..браво...имат нужда ги тиросаш...
както и да е мисля че ме разбра какво исках да ти кажя ) , а за другото всеки има право да лае колкото си иска и да говори колкото иска друг въпрос вече е кой колко внимание им обраща , иначе за ставането ще станее и тировете ще има всичко
aбе колеги нещо ме засърбяха пръстите през тоя зимния сезон... върти ми се идеята да сложя по голяма дроселова клапа на смукателния колектор ..., ? може ли някой да ми обясни от какво мога да ползвам ..? какви ще са +совете и какви - нуси ще има... това ? и какво би ми било пречка ?? мисля си за нещо на 60/3..мм ? примерно от голф АБФ е 60 мм ?? дайте мнения след това колата ще трябва да се ремапва пак нали ?
АХХАХАХ Росене и тука ли те хранят синкол , стана медина звездата на ВТ в сели сайт те има може и в Борбата да те пише знам ли ти си моита гордост , добре че момчетата от София те защитават в тунинга аиде на 25 трябва да изкараш колата , традиция е да ти пишат актов на 25
АХХАХАХ Росене и тука ли те хранят синкол , стана медина звездата на ВТ в сели сайт те има може и в Борбата да те пише знам ли ти си моита гордост , добре че момчетата от София те защитават в тунинга аиде на 25 трябва да изкараш колата , традиция е да ти пишат актов на 25
хахахах трябва да те возя..... за да е по тежко ...то вече нещата са за арест .. ен са за актове
та относно по темата..., с по голямата дроселова клапа.. какъв ще е резултата от поставянето на такава на колата.. някой има ли наблюдения ) ?? чи ще става страшно
Коментар