Абе момчета, кат` стана въпрос за разработка, колко км. горе долу трябва да мина с темпрата с "новия" вал от дизелака и със стандартни лагери за да "улегне" чат-пат???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
evo Dedra
Collapse
X
-
1912 написа:ее поне веднъж да и бяхте дали газобърни внимание към края на клипа онборда, как постоянно правя корекции с волана
Това е на 3-та и 4-та при около 30% газ около 4500об/мин под 1 бар бууст и върти гуми, това се случва при над 100 км/ч
... още малко и ще се мине на мапване над 1.2 бара до 1.8, та там вече ще се дава повечко газ, само едни гуми да намеря, че след мапването вече няма да са останали, просто колата стана страшно силна, по-бърза ще е от Типото. за разработка на лагерите, едни 200км са достатъчни.
Коментар
-
Два лога от днес на 1.3 бараГазта при първа и втора се пипа съвсем леко, за да не се запалят гумите, вече на трета може да се настъпи прогресивно и на 4-та се стъпва на цялата газ.Превключванията са малко бавнички, около 0.6 сек на предавка, че има и проблем със синхронизатора на втора.Все още е с маалко по-бавна от Типото като сравних логовете, като се понадуе още малко ще видим как ще е :D 60 фута за 2.95 сек - що годе приемливо време за предно и зимни гуми 195/50/151/4 миля за 14.70 при 175 км/ч - не е зле, предвид неизползването на мощността на 1 и 2-ра предавки0-100 км/ч за 7.3 сек - тука слага повер на пътя като за 200 коньова кола, просто не може да се даде повече от половината газ0-200 км/ч 19.63 сек - въпреки частичното слагане на повера до 100км/ч, това време си е като на някой 350-400 коньови коли
Коментар
-
Колко са и предполагаемите коне в момента ? Можеби около 300-330 ? И второ , колата с вискошпер ли е та толкова не може да зацепи ?НЕ знам, фиата преди да го разглобим за доработки не знам колко коня е бил, но си беше с голяма турбина, на бар и половина , ненастроен обаче.... та коне не знам, но си имаше сериозно сцепление и се държеше добре. Само първа излизаше от строя...Вариантите са 3 : Или моята кола е била мн по-слаба от очакваното , или тая дедра е много силна, или има проблеми със сцеплението сериозни
Коментар
-
Хм,колата си е с виско шпера,но...... си върти и двете гумит.е. проблема е с пауъра
и.... колата тръгва на 3000 оборота независимо че е с голяма турбина.Като я знам как вървеше със същата турбина преди като беше 8 клапанова,сега имам чувството че е сменяна и тя освен главата,т.е. нищо общо с преди.Както се изразиха сектанти снощи на поредните километри за разработка - "тая невзрачна кола ще разплаче доооста мамини синчета с коли купени от тати и уж вървежни"
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Май не четеш всичко ми се струва.По-горе е написано че е СЪС ЗИМНИТЕ СИ ГУМИ колата , а си има и 16-ки с полусликове,и второ никой не говори за 400м и доказване точно на тая дистанция,не всичко се върти около това трицифрено число,а също така аз не съм го споменавал в горния си пост,съвсем друго имах в предвид ама нейсе.....Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Колата си е едни 17 сек от 0-200 с подходящите гуми, поне гледам логовете и сравнявам преди Типото като беше на предно.За сликове не говорим, понеже колата не се прави за състезания по драг, а си е просто за каранеИ над 100км/ч където вече що-годе стъпва и не върти гуми, става страшно
сега при 1.3 бара е определено над 350 коня
Коментар
-
x_X_x написа:Колко са и предполагаемите коне в момента ? Можеби около 300-330 ? И второ , колата с вискошпер ли е та толкова не може да зацепи ?НЕ знам, фиата преди да го разглобим за доработки не знам колко коня е бил, но си беше с голяма турбина, на бар и половина , ненастроен обаче.... та коне не знам, но си имаше сериозно сцепление и се държеше добре. Само първа излизаше от строя...Вариантите са 3 : Или моята кола е била мн по-слаба от очакваното , или тая дедра е много силна, или има проблеми със сцеплението сериозни
жалко че няма време за да се изгорят едни гуми, че в събота е на дино а има да се домапва над 1.3 бараНе знам на кое казваш голямо турбо, но това на Дедрата е дадено за 470 коня, няма такива заводски турбота
Коментар
-
x_X_x написа:ici написа:Не знам на кое казваш голямо турбо, но това на Дедрата е дадено за 470 коня, няма такива заводски турбота
Коментар
-
[quote="ici"][quote="x_X_x"]ici написа:.....А днес качих надува на 1.5 и нещо в скоростната кутия почна да прещраква, източихме маслото и имаше стоманени парченца разни по магнитната пробка.Утре пристига резервна кутия и се продължава с мапването....Italfan
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар