biser_as написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.4 gt с Т3
Collapse
X
-
Power Under Pressure
-
Не зная къф ви е бил сензора, аз такъв проблем съм нямал с този вариант (правил съм го на мое пунто ГТ преди 3 години).Температурата, която ще измериш там е тази на маслото, което след това ще мине през филтъра и ще отиде към лагери, бутала, валове и т.н.За мен лично, температурата на маслото с което ще работи двигателя е важната.
Коментар
-
аре бе една гарнитура е 10 лева и 20 болчета елементарно е[/quote]не е вапроса в десете лева те не са проблем,вапроса е решен датчика ще е на картера,чудя се дали тая лапа няма маслена магистрала.А иначе несам разглабял досега блока на цялои дано скоро не мисе налага,днес си сложихме таблото за много кратко време(вече се знаеше кое каде е,и за какво) и парното деиства с пьлна сила.Иначе сичко си работи :D
успеха цена няма.
Коментар
-
за да не пълниме форума с теми ще продължа старата тема,,,в ерата на пунто гт,тва е най-евтиния варянт за бърза кола (лично мое мнение),която с малко средства дава резултати...Искам да обновя темата с това,че пунтото титуляр в темата бе продадено и съответно бе закупено друго,в изключително добро състояние като външен вид което бе и мотива за продаване на другото.Ще оставя три снимки макар и не мн.добри,за дасе добие представа за кво иде реч...Като цяло колата си искаше задължителното обслужване,от масла ремаци и филтри,плюс някой други дребни но от значение неща,впечатленията ми първите са,че колата си има чип които удря прекъсвача на 7400-7500об/мин.,има генерация ползвана от друга кола с по-голямо фи,на тръби но направена маисторски,турбината не е стоковата,а някав гарет на т25 фланец колкото успях да видя табелката(на супер място е)мисля,че е tb0245 или tb0249 нз.точно ква е и не намерих дани за такава,но по важното е че се даржи добре на налягане от 1.0-1.1 бара,което се контролира точно от гейта
колата си прави добри смеси за налягането което е сега,,,Та в най-близко бъдеще ще се търси окачване и кулер за фронтално разположение,които ще подобри още нещата,ще пиша за всяка промяна по колата...точно сега неще да качи снимките но ще ги оставя...
успеха цена няма.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар