Здравейте колеги.От известно вереме имам голямо желание да променя панела на таблото.Някаде го видях с махагонче,а аз имам слабост към тия неща Та мисълта ми е как точно се изкарва този панел?значи доло с стрелки кадето съм отбелязал забелязах че е хванат с "Л"-имбуси (незнам точно как се пише) но горе на щивчета ли е незнам?А и ще се радвам ако дадете идеи с какво да го направя с някакво фолио или може би с др материали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Промяна на панела на таблото
Collapse
X
-
Мисля че с фолио ще стане добре. Може и да си вземеш някакъв спрей и да го боядисаш, но мисля че с фолио ще е по-добрия вариант.П.П: Според мен ако облепиш само тоя панел няма да седи хубаво. Ако имаш идея да облепваш и други части по таблото ще стане по-готино, иначе така ще седи малко кичозно :PFiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
О-о-о със сигурност няма даже вариант да остане така.въздухопроводите от страни и пластмасите на дражките на вратата също.Отделно съм си набелязал и за скоростния лост топка която пак е махагонче. :P Обаче колега тръгнах да свалям радиото дръпнах от ляво дръпнах от дясно видях там че има щифтчета но не посмях да го издърпам Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 И май ще го закарам в някой сервиз поради моята неграмотност
Коментар
-
Погледни ето този тема ще ти е от полза http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=592Както и това http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=105Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
Честно казано на фона на пластмасата заобикаляща централната конзола, това ми стои малко като "изсрано".Извинявам се за израза, но това е моето мнение и нищо лично ей, да не се обиди някой"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Честно казано на фона на пластмасата заобикаляща централната конзола, това ми стои малко като "изсрано".Извинявам се за израза, но това е моето мнение и нищо лично ей, да не се обиди някой
Коментар
-
какъв цвят ти е колата ? Няма ли да стои по-добре ако ги боядисаш в цвета на колата, но да изглеждат като метални ? Имаше един колега с пунто като моето, който беше със светло синя централна конзола и от както я видях си мечтая за такава... Просто и аз не съм на мнение, че махагона много ще отива на бравото ... освен ако не е кафяво, но не вярвам :D
Коментар
-
MaNoViLLe написа:Ето това е ефекта който ще се опитам да постигна.Но ще кача и снимка от крайния резултат при менBMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Абе според мен махагона е по "не селския" вариант от смяна на цвета на конзолата или облепване с карбоново фолиоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Аз искам да изпръскам таблото в черно ,но не мат а да си има гланц!Мисля че ще стане доста добре...После една кожена тапицерия и заспива!Ама за съжаление нямам маса пари да го направя ,поне засега...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар