Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колега како става с пунтака ще гледаме ли ярусни клипове скоро Поздрави !
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

днеска купих това и си чакам главата следващата седмица и сглабям настойвам и напъвам ) за италфеста или ще е готова или много разглобена ))отказах се от метална щото блока няма да го свалям и няма как да го изравня идеално
      Power Under Pressure

Коментар

ето ги и буталата и лагерите дано са хубави
        Power Under Pressure

Коментар

Стискаме палци :P
          Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
          Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
          Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
          Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Орлине, Орлинепак хвърлени на вятъра пари

Коментар

за буталата или за лагерите )
              Power Under Pressure

Коментар

за мотора

Коментар

то с голям мотор всеки може ) ама аз искам да се гавря с малкия щото имам един гараж части и още един двигател за извръщения ) пък и като те питат колко е - и ти какво викаш - ми 1.4 е 8 клапана
                  Power Under Pressure

Коментар

Сори за спам-а, но искам да попитам-доколко е възможно тук в БГ да се "мушне" 2.0 Турбо Фиат/Ланча на ГТ? Знам че навънка го правят, ама тук дали има сериозни хора които да ми съдействат ? Иначе само едно огромно "евала" за това което правиш и похвала за ентусиазма ти!!! Нещо много ме наплашихте че са "кекави" ГТ-тата за сериозно "натягане"

Коментар

голям кеф е да къртиш с малолитражка като видят как върви и като им кажеш 4е е 1.4 и ти са пулят особенно голфаджиите

Коментар

Tie написа:
                        Сори за спам-а, но искам да попитам-доколко е възможно тук в БГ да се "мушне" 2.0 Турбо Фиат/Ланча на ГТ? Знам че навънка го правят, ама тук дали има сериозни хора които да ми съдействат ? Иначе само едно огромно "евала" за това което правиш и похвала за ентусиазма ти!!! Нещо много ме наплашихте че са "кекави" ГТ-тата за сериозно "натягане"
                        ГТ то е здав автомобил ако е бил в добри ръце преди това ( за пример давам моя брат - 2 години само каране , ама нищо не е пипнал)ако ГТ то си го карах сток щеше да изкара окло 50000 преди да духна гарнитурата щото тази дето свали е пълно менте нищо е , както викам да всички приятели който са решили даминат по моя път свалете главата да видиш за какво иде реч и тогава ще преценим колко да напъваме двигателя
                        Power Under Pressure

Коментар

krasio.323 написа:
                          голям кеф е да къртиш с малолитражка като видят как върви и като им кажеш 4е е 1.4 и ти са пулят особенно голфаджиите
                          и така една Цтека 3 и нещо като го отвях и пита , това колко е и му викам 1.4 , а той се пули , и добавих 8 клапана и така това е кефаиначе с 6 литра и баба знае
                          Power Under Pressure

Коментар

прав си ама какво каране им правя на тази коли4ка и няма грешка . само турбото ми взе да заминава ама то е наи малкия проблем

Коментар

Даваите клипове да гледаме и да са радваме тез дет неразбираме
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                                Даваите клипове да гледаме и да са раздваме тез дет неразбираме
                                МНОГО ИАКО 6ТЕ СТАНЕ.
                                http://www.snimka.bg/album.php?album_id=355531

Коментар

Working...
                                X