biser_as написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен
Collapse
X
-
biser_as написа:Ти си знаешПросто е добра и евтина възможност да видиш дали си се доближил до въпросните мощности :D
Power Under Pressure
Коментар
-
Tuning Mode написа:Защо да няма как да видиш на какви смеси караш? нали имаш широколентова сонда ?Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:Tuning Mode написа:Защо да няма как да видиш на какви смеси караш? нали имаш широколентова сонда ?
Коментар
-
WhitePower написа:Tuning Mode написа:Защо да няма как да видиш на какви смеси караш? нали имаш широколентова сонда ?Uno Turbo RulZz
Коментар
-
Turbolan написа:WhitePower написа:Tuning Mode написа:Защо да няма как да видиш на какви смеси караш? нали имаш широколентова сонда ?Power Under Pressure
Коментар
-
biser_as написа:WhitePower написа:Tuning Mode написа:Защо да няма как да видиш на какви смеси караш? нали имаш широколентова сонда ?Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:ми като си преправя таблицата за предварениетоа и + това искам да си си направя горивната таблица така че ако може по малко да се надува горивния регулаторбе със 2 думи ми трябва 2 сухи дни да мога да карам със отворено еку за тестовеКакто и да е, де, желая ти успех и дано скоро колата е напълно настроена
Коментар
-
biser_as написа:WhitePower написа:ми като си преправя таблицата за предварениетоа и + това искам да си си направя горивната таблица така че ако може по малко да се надува горивния регулаторбе със 2 думи ми трябва 2 сухи дни да мога да карам със отворено еку за тестовеКакто и да е, де, желая ти успех и дано скоро колата е напълно настроена
просто искам да се заиграя още малко
че ме е налегнала скуката и от чисто еьпериментална гледна точка
Power Under Pressure
Коментар
-
biser_as написа:ЕГТ-то определено е хубаво човек да го следи докато настройва (стига да го измерва на правилното място и с правилната апаратура), но от това, което аз лично знам, не може да е единствения ориентир за оптимален аванс.а ЕГТ то е най показателно за предварениетоМойте чипове са англииските и са едни от най-добрите но искам още малко да се заиграя
Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:biser_as написа:ЕГТ-то определено е хубаво човек да го следи докато настройва (стига да го измерва на правилното място и с правилната апаратура), но от това, което аз лично знам, не може да е единствения ориентир за оптимален аванс.а ЕГТ то е най показателно за предварениетоМойте чипове са англииските и са едни от най-добрите но искам още малко да се заиграя
Тия чипове до колкото знам в таблиците на аванса нямат никакви промени спрямо стандартните и са за безоловен 95, тта ако е така предполагам има мегдан за още някой конче отгоре.Това е поне за СЕБ0, 1 и 2 (за СЕБ4 ненам) и е инфо от нет-а, не съм го гледал на практика дали е така де :D
Коментар
-
biser_as написа:WhitePower написа:biser_as написа:ЕГТ-то определено е хубаво човек да го следи докато настройва (стига да го измерва на правилното място и с правилната апаратура), но от това, което аз лично знам, не може да е единствения ориентир за оптимален аванс.а ЕГТ то е най показателно за предварениетоМойте чипове са англииските и са едни от най-добрите но искам още малко да се заиграя
Тия чипове до колкото знам в таблиците на аванса нямат никакви промени спрямо стандартните и са за безоловен 95, тта ако е така предполагам има мегдан за още някой конче отгоре.Това е поне за СЕБ0, 1 и 2 (за СЕБ4 ненам) и е инфо от нет-а, не съм го гледал на практика дали е така де :D
Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар