Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хаха ее неговорете така има много стокови пунто гт-та , аз съм също със сток кола (разбира се това ще се промени) :D Някой хора за нищо на света не се наемат да правят подобрения защото почнеш ли ако искаш да я направиш както трябва от до и да не ремонтираш през седмица трябва да се инвестира стабилно :D

Коментар

вие кога ще се вдигнете да дойдете на срещите.следващата е на 27ми в неделя.днес ако знаете в какъв филм влезнах с това маркуче на обратното масло на турбината което влиза в картера,купих някъв специален маркуч армиран термоустойчив,с тефлоново покритие,ама единствения му недостатък е че е много твърд,а тези които са го слагали на място ме разбират колко е удобно за работа.едвам го набих в двата накрайника.боли ме всичко от напъване
      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Може и да те боли ама кеф-а да си направиш нещо с двете ръце ще те държи по дълго от болките :D :D Относно срещата много тъпо се успах за последната чак ме е срам да си призная А сега по темата много ми е интересно за минаването към Мега какви датчици ще ти трябват и каква перфиерия като цяло? или не си на ясно на 100%

Коментар

http://www.importperformanceparts.ne...tons_fiat.html tuk imas kovani butala i kovani bjeli (pistons + scat rods) tova ne se frleni pari.A blok ot motora mozez da go ringovas ringed pravi se kanal okolu cilinderot i slozi se zica koja e + .4mm nad bloka i vliza u dihtunga i zadrzava pritiska tova e od USA ....ako mxnat vizite moze da dojdam u Sofia da ti go napravam od keif da namas problemi ot taja strana ...i treba da mislis za ECU originalnotoima slabosti ....Tuka e eden UNO iz Hrvatcke i imal razni defekti ....http://www.quartermile.ws/forum/inde...ic,2316.0.html

Коментар

чакайте не правя драгаджиика това ми е ежедневката 230 са достатъчни и оригиналните карании държат доказано е вече пък и мойте карантии са оригинални и са чисто нови ,което предполага че няма никви ядоведнеска едно ново волво бързо го смазах ,една 159 TI и тя много лошо я бих , няколко аудита TDI и 1.8 Т , една Q7 4.2 ...беше забавен ден ) карето пак се намести и не тропа и пак не мога да разбера кое е , та чакам да се строши тотално че ми писна , един ден чука да умряло със 5 км , вдигам на крика -всичко е здраво , свалям я не чука нищо , даже ходих на детелината да въртя да го натоваря - нищо така до следващия път
            Power Under Pressure

Коментар

днеска карето най накрайа се разлетя , след като ме тормози 3 седмици , ту почне да блъска яко , после я вдигна на крика и се оправи и така цяла седмица и пак , и така двапътие днеска се предаде гагтта му мръсна счупи се и се оказа външно , смяната беше невъобразимо трудна нарязахме го на части за да падне , така външната част , после сепараторите и накрайа перчатката , ааа да не забравя и гайката и нея я разпробивахме нямаше махане бе общо взето всичко се беше заварило ) , и сега мърка като котенце и пак отново на пистата със пълната гас
              Power Under Pressure

Коментар

WhitePower .. твоята тема защо не я правят "Важна"
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

WhitePower написа:
                  днеска карето най накрайа се разлетя , след като ме тормози 3 седмици , ту почне да блъска яко , после я вдигна на крика и се оправи и така цяла седмица и пак , и така двапътие днеска се предаде гагтта му мръсна счупи се и се оказа външно , смяната беше невъобразимо трудна нарязахме го на части за да падне , така външната част , после сепараторите и накрайа перчатката , ааа да не забравя и гайката и нея я разпробивахме нямаше махане бе общо взето всичко се беше заварило ) , и сега мърка като котенце и пак отново на пистата със пълната гас
                  Ся като ти е готово карето, що не дойдеш в неделя на Дупница да я пуснеш? Интересно е какви времена и терминална ще дава

Коментар

biser_as написа:
                    WhitePower написа:
                    Ся като ти е готово карето, що не дойдеш в неделя на Дупница да я пуснеш? Интересно е какви времена и терминална ще дава
                    Много ми се иска но за съжаление имам детенце на 40 дни и .... мисля че ме разбирате , няма как да мърдам много надалече по груби сметки високи 14 трябва да дава а и за момента проблема със електрониката и забиването на 3-та предавка не е решен така че не мога да и раздавам пълната гас а само на 80 % за да не забива нос колата
                    Power Under Pressure

Коментар

Еее абсолютно си прав, детенцето е най-важно (да ти е живо и здраво), пък тия неща с времената има кога да се видят Успех с решението на проблемите (дано имаш идея от где идват поне)

Коментар

Колега дай снимки на всички вакуми къде са вързани...... и вакума на Blow Off клапана каде е вързан :D

Коментар

pumata_dp написа:
                          Колега дай снимки на всички вакуми къде са вързани...... и вакума на Blow Off клапана каде е вързан :D
                          ЩО искаш снимки - имаги във темата по нагоре вие да не се съмнявате че съм объркал нещо ))незбравайте че във моя гараж се правят само пунто ГТ та и на сън да ме бутнете знам всяко едно нещо къде седи и за какво служииначе за проблемите знам от къде са но трябва и време и финанси , а всичко депо пише БОШ за мене вече е загубена кауза , щото съз тези скъпо дебитометри за по 700 лева ....нещата няма да станат минаваме на други мениджмънт системи
                          Power Under Pressure

Коментар

Колега извинявам се за спама,но да питам че ми е много спешно,Някои знае ли дали от ФАЗОВИЯ сензор колата ми мове да забива моцуната да прекусва и гасне? Колата е Пунто 1.4 Турбо и Дали при смяната на Ангренава не са обуркали нещо или Нямат връзка тези две неща???????

Коментар

ми при мене е идвала кола със 180 градуса разлика и си вървеше но светеше чека при тебе ако е малко ти ебава предварението и от там си прави афтербърнинг във генерацията нещо подобно на лънчконтрола ще счупиш или турбината или мотора ако не го оправиш
                              Power Under Pressure

Коментар

Здравей Колега УайтПауър,Аз също имам едно Фиатче Рунто и възнамерявам да посетя вашият сервиз.Имам следните проблеми за отстраняване:1. Теч на бензин от скапан маркуч2. Картерните газове ми влизат в купето3. Таблото - пак не свети4. ЦК ключе за перката на радиатора :D

Коментар

Working...
                                X