Колеги някъде бях гледал точно такава броня с хрилете от Пунто 2ка на 1ца. Но ще потърся къде съм я гледал и ще постна. И аз съм се замислял, но на тази с хрилете не съм виждал халогенки (може би са изведени във фара , нямам си на идея) и честно казано това ме разубеди .
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
колега направи си профил в гаража или пусни малко снимки да го видим твоето а за тези брони , според мен ще станат, но въпроса е в пасването и слагането , ще трябва май да се побългарява( но имайки в предвид, че италианците обича да закачат всичко с пластмасови джиджавки , ще е по- добрия вариянт) и ако го направиш като хората ще стане много добре. Въобще не го мисли отивай в някоя морга взима една предна броня за 60-70лв. и се захващаш да я слагаш. Цаката е да почнеш веднъж.
Още нямам снимки, но скоро обещавам да сложа и да покажа тук засега е само тази, но е доста тъмна искам да отбележа , че я взех с тия пръскалки и слава богу не светят
Верно изпреварих едно браво но беше доста тъмно синьо.С тези джанти ли си от подписа?Ходиш ли по сбирките ?А относно броните от МК2 мисля че ще вървят в добра комбинация с фарове от МК2 или с кръгли.Ще сложа снимки по късно за да покажа кво имам в предвид.
Верно тва ми грабна първо окото отзаде и си викам т’ва некой рейсър М/у другото има в нашия квартал един черен голф 2 с голям кулер отпреде . В неделята ме задмина мн зверски със съскане на турбината Някой запознат ли е с блоу офф клапаните , че моя е сменян и е от фолксваген или ауди и не съска много ?
Баси тоя е луд фен. Мн ме кефи как е направена. И аз имам желание да поразкрася моята но немогада си намеря още човек за бронии и прагове Ако случайно знаете някой кажете.
Според мен тунинга на колата си е строго идентично за всеки собственик и надали ако всеки имаше възможност за си тунингова колата щяхте да видите 2 еднакви коли А идеи много от тук нещо от там нещо .....
Коментар