Ici -тази кола кога ще и се оправи предницата? Италианката си е хубава и във вида в който я е пуснал завода. Като и видя предницата и забравям за всичко правено по нея! П.П.Ако не я оправиш скоро ще пусна снимки на завода!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
Фланците за апаратите ако ги види Сталоун ще ги включи в следващия "Експендабълс". Изглеждат яки и яко. Допълнителните отвори излиза да са за намаляване напрежението в материала или греша? И някой грам е паднал сигурно.Това го има назад по страниците вече. Стандартната предница не побира такива железа. Ще стигне може би за добър 1.4 турбоbebito^^^ написа:Ici -тази кола кога ще и се оправи предницата? Италианката си е хубава и във вида в който я е пуснал завода. Като и видя предницата и забравям за всичко правено по нея! П.П.Ако не я оправиш скоро ще пусна снимки на завода!
PUNTO ZERO
Коментар
-
Знам,че го има нали аз пак повдигнах въпроса! Отговора беше сега се правят железата после ще се разкрасява.Ама това после все не идваWhitePunto написа:Това го има назад по страниците вече. Стандартната предница не побира такива железа. Ще стигне може би за добър 1.4 турбо
А в коша какво влиза и какво не в google се вижда!https://www.google.bg/search?q=fiat+...Очаквам да видя един ден една лъскарка в възможно най заводски вид на каросерията,ама дали ще го видя ме съмнява вече.Успех!
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
много резане и 10 сантиметра напред ще влезе 2.0bebito^^^ написа:Знам,че го има нали аз пак повдигнах въпроса! Отговора беше сега се правят железата после ще се разкрасява.Ама това после все не идваWhitePunto написа:Това го има назад по страниците вече. Стандартната предница не побира такива железа. Ще стигне може би за добър 1.4 турбо
А в коша какво влиза и какво не в google се вижда!https://www.google.bg/search?q=fiat+...Очаквам да видя един ден една лъскарка в възможно най заводски вид на каросерията,ама дали ще го видя ме съмнява вече.Успех!Power Under Pressure
Коментар
-
Този двигател го има в всевъзможни коли както и в коша на уно турбо и такива предници няма! да не говорим че има и 4х4 в кош на уно и пак визията си е неговата.Въпрос на занимавка и дали те еня как изглежда колата! Явно Ici не го интересува колата си е неговата и си прави това което иска.това е мое мнение а колата негова така,че!uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
bebito^^^, всичко относно прехвърляния и купета е казано назад из темата, и снимка има дори на бъдещото купе.Наистина не ме бърка вида на колата, понеже не е ежедневка а се изкарва само като има мероприятие и най-важното за мен е да развивам показателите и, все пак това ми е работата
трябва да има високи резултати
Ако не беше така, нямаше да слагам ГТ35-цата а щях да пренасоча средствата за купето
Коментар
-
Ножа го извади ти в оня другия форум, като ми обяви, че на нищо не отказваш вкл. и на 4х4 ....Аз сега ти писах, че за феста, щи дам възможност "да не ми откажеш" и ако треа и с барут ще я заредя тази кола, за да спреш да летиш в облаците и ти в типичния ти стил вече 3-ти път обявяваш кубиците сиWhitePower написа:ICI Питахте съвсем нормално защо е само 13ка тази кола пък ти видели на къде отиде чак на 1.4 нож вадите , па да взема да дойда с трабант барем кеф му стане на Растила И не ми разправяй само че кованяците са само за красота щото и двамата знаем истината че на 2.0 16в след 400 коня всичко се разлита ако е без кованяци и хората занимаващи се сериозно ще се смеят на горе написаното аз карам един сааб 2.3 турбо и там нещата се преебават още над 300 коня без кованяци
броя на клапаните още не си де, ама и до тях ще стигнем, след феста сигурен съм
Нали интересно е някакси щото аз да кажем и на драгстер от "Топ фуел" неа да откажа, ама постижение ли е, че не съм отказал и на 400 метра ми турили 350.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Нали схващаш колко е тъпо един път "Аз на нищо не отказвам" Пък после "Ееее ама аз съм 1427 кубика и 8 клапана"
Пък "нормалното ти питане" към Ици го схванахме всички! Верно ли мислиш, че тъй тъпашки ще се извъртиш и щи мине номера.... Сладур
Дано не ми се размине феста....
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
чудя се, чудя се и не мога да ти проследя мисълта че пак нещо се загубиWhitePower написа:чакай бе да виждаш да съм ти казал НЕ казах ти че ще се пуснем , само дето си миля ти летиш някъде в облаците с 4х4 и 13 секундна
ку4ката сега е ниска към чиста 13ка, има голяма нужда от няколко мода да и се направят и ще качи още към 30% мощност над сегашната, ти си прецени с още 30% коне над момента към какво време ще отиде.Ти нали беше 13.8 най-добро, за какви състезания говорим
Коментар
-
Е кат не си ми казал не, що пак кубиците си броиш?!?! Нали туй баш се мъча да ти обяснявам - или не отказваш на никого или си броиш кубиците.....Пък кучката да е сериозна, да е сериозна .... колко да е сериозна..... ама колкото на бялата сила за Пунтото - ще стигнеWhitePower написа:чакай бе да виждаш да съм ти казал НЕ казах ти че ще се пуснем , само дето си миля ти летиш някъде в облаците с 4х4 и 13 секундна
Иначе утре ще стане ясно ще се видим ли на феста или ще чакаме следващия
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар