WhitePower написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
нищо не може да се твърди,просто трябва да се пуснат няколко стоковици 4х4 да се видят и тогава вече да може да се говори за конкретни цифри.Иначе се заиграх с авансите при бууст над 1.2 до 1.6 и с 4 последователни ръна качих общо 40 коня на гуми
Доволна заигравка стана, но набързо и без задълбочаване понеже идва време за новият сетъп
-
центрофуги вече само на снягdimmX написа:Значи да се подготвям за по-мощната центрофуга
, че на сухо много страда предния диф, а резервен няма
Иначе с ГТ35-цата страшното ще е в правата линия :D Такаа, малко ъпдейт и позьорски снимки
Оказа се, че сликове 625 диаметър ще минават на косъм от чашата на пружината и диаметъра който ще ми върши работа е 610 оптимално, но нямаа, някой ако знае да казва :D Работата по АП рейсинг апаратите върви, скоро снимки.Иначе ще има скоро още един Типон като моя, със сходно направен мотор и трансмисия и същият Гарет ГТ35Р, на снимките
Коментар
-
Ами моята няма да е за основно за драг, понеже аз си карам предимно по трасета, на Калояново или зимъска из околията
За времената, ами ниска 11-ка мисля ще е, понеже няма да се надува над 1.5 бара.Ако я гласях за драг нямаше да и набивам тия 330 милиметрови маховици в джантите
Иначе за драг ще е другото Типо което се гласи като моето с ГТ35-ца, също много интересно ще е едно много лъскаво Купе 16ВТ с ГТ3076Р, дето и то ще стане скоро и ще се кара на драг
Коментар
-
налиRASTIL написа:Ужас
:D
и аз се уплаших оня ден, че не го бях виждал откакто го бях купил.Тая вечер ще пусна малко снимки, това нещо се намести на мотора като у дома си, само тръбата на гейта трябва да отклоня леко, отделно турбопътя да преправя с коляно и преход, че сега вече излиза на 63 от турбото :D Най-голямата заигравка ще е да си направя изцяло нова хром-никелова генерация, най-накрая и за мен
...адапторите за спирачките и фланците се правят, да видим за 7ми Итал трак дея дали ще успея...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар