Здравейте колеги може ли някой да ми даде малко акъл Искам да сложа малко по добра турбина на Браво 1.9 jtd и ако някой е пробвал да сподели мнениеГрешен раздел -> Преместена.Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да сложа малко по-добра турбина на Браво 1.9 jtd
Collapse
X
-
Re: Турбо за браво
demenciu написа:Здравейте колеги може ли някой да ми даде малко акъл Искам да сложа малко по добра турбина на Браво 1.9 jtd и ако някой е пробвал да сподели мнениеFIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
-
Re: Искам да сложа малко по-добра турбина на Браво 1.9 jtd
demenciu написа:Здравейте колеги може ли някой да ми даде малко акъл Искам да сложа малко по добра турбина на Браво 1.9 jtd и ако някой е пробвал да сподели мнениеГрешен раздел -> Преместена.Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.orgAlfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
vensai написа:demenciu написа:Здравейте колеги може ли някой да ми даде малко акъл Искам да сложа малко по добра турбина на Браво 1.9 jtd и ако някой е пробвал да сподели мнениеГрешен раздел -> Преместена.Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.orgAlfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
demenciu написа:сумата за начинанието е около 800 лва целта е по-добро ускорение от 100 нагореFIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
Ако нямаш ремап, колегите добре са те насочили. Само ще добавя, че може да махнеш и катализатора. За съединителя, зависи колко е тръгнал. Вече ако целиш много коне, погледни тук например http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=79858 . А за още повече - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=51439 , но тук иска доста лев.Из двата форума има доста изписано.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
htp_vesko написа:vensai написа:demenciu написа:Здравейте колеги може ли някой да ми даде малко акъл Искам да сложа малко по добра турбина на Браво 1.9 jtd и ако някой е пробвал да сподели мнениеГрешен раздел -> Преместена.Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.orgAlfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
Митака е прав ! С тия писиници не помагате на колегата.Човека ясно е питал за турбо а не за числа, дино графики и за свят от числа.Той сам може да си прецени и да пита ако стане мнителен.Аз имам същата кола и съм с реални наблюдена как се променя вървенето на колата с интервенциите.Другото което е че нещата съм ги правил лично аз на моята кола, НЕ СЪМ ГИ ЧЕЛ от някви международни форуми или да съм ги чул от приказки на маса с картофки и бира.Alfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
Ми аз за сефте ще правя jtd преди време имах Stilo 1.9jtd и бях доволен макар и стоково,но понеже съм правил Bmw,Wv,Renault и сега ми е интересно да видя какво може да се направи с Браво.Съединителя е за смяна и съм решил да свяля целя двигател и се почва съединителя,турбо,катализатор,кулер,ремап.После качвам двигателя и всичката газ
Коментар
-
demenciu написа:Ми аз за сефте ще правя jtd преди време имах Stilo 1.9jtd и бях доволен макар и стоково,но понеже съм правил Bmw,Wv,Renault и сега ми е интересно да видя какво може да се направи с Браво.Съединителя е за смяна и съм решил да свяля целя двигател и се почва съединителя,турбо,катализатор,кулер,ремап.]После качвам двигателя и всичката газAlfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар