Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

с какво лепило ..... феродо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

с какво лепило ..... феродо

Освен нитоване с какво лепило маже да се залепи феродото на задните накладки?
    Фиат Мареа 1,9 jtd

Епоксидно. Но не те съветвам. Влизаш във филм.
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Kaкто ти каза колегата е голям. За 30-40 лева за нови, няма смисъл.
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Струва ли си шпагата ?
        Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
        I am in love with my cars

Коментар

Струва си! не заради парите обаче, единствено ако феродото ти е качествено и държиш да си с него. Има фирми, които лепят, лепило трудно ще намериш. Като го дадеш на фирма и слвд всички занимавки няма да ти легне по-евтино, или поне не с повече от 10 лв.
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
            Струва си! не заради парите обаче, единствено ако феродото ти е качествено и държиш да си с него. Има фирми, които лепят, лепило трудно ще намериш. Като го дадеш на фирма и слвд всички занимавки няма да ти легне по-евтино, или поне не с повече от 10 лв.
            Добре нали това качествено феродо пак трябва да го произведе някой,който обикновенно би правил и накладки,та в крайна сметка зимай накладките.Съжелявам за отклонението от темата,просто за мен е малко безмислено предвид и риска от нескопосано лепене.Има доста качествени накладки на пазара има и ментаци,ама повечето се познават и на око...
            Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
            I am in love with my cars

Коментар

Replay написа:
              pakumba написа:
              Добре нали това качествено феродо пак трябва да го произведе някой,който обикновенно би правил и накладки,та в крайна сметка зимай накладките.Съжелявам за отклонението от темата,просто за мен е малко безмислено предвид и риска от нескопосано лепене.Има доста качествени накладки на пазара има и ментаци,ама повечето се познават и на око...
              ами аз имам феродо, доста, но е на 30 години и е с азбест. няма къде да намериш такова феродо или такива накладки вече, защото азбеста е забренен. С тази разлика обаче, че феродото е доста меко и едно време се е познавало хубавото така- ако го издере нокът- ок е. Освен това, няма никаква гаранция, че ако си купиш накладките, те няма да се разлептят /има доста случаи/. А аз като си ги направя, освен, че ги лепят, ами и аз после ги кова. Все пак, преди време, като стоеше дилемата за накладки пред мен, си купих нови. Нямах време да се занимавам с коване и лепене, това е единствената причина.
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Благодаря за отзивите, приемам още мнения. Какъв ще е проблема да го лепя, нали и новите са лепени, а ако сложа и нитове още по- добре. Относно лепилото до колко градуса трябва да издържа по принцип за такова предназначение?
                Фиат Мареа 1,9 jtd

Коментар

феродо

там е въпроса че лепилото трябва да държи на температура иначе вярно може да си ги залепиш има дори и сервизи http://www.agdbg.com/contact.htm
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Преди около 15 години и аз лепих феродо на жигулката и стана добре. Правиха ми ги в СБА в Казанлък само със залепване без нитове.Карал съм с тях към 20 000км. и така продадох колата, не съм имал проблеми макар че много хора ми казаха че ще се разлепят.Предполагам и сега сигурно има места където да ги правят, но трябва да поразпиташ по сервизите

Коментар

Working...
                    X