Мои познати минаха и те по този път.Първо явно лагера не струва второ ако го понатегнат повечко ефекта е същия Трето това никога не се е случвало на ЛАДА например ??? Незнам какви са тези главини но май са много лимбезе ????
Ами не проблема идва от майсторите - когато купих колата смених съединителя при едни кауни от Обеля (изкара 30000 км и лагера влезе в притискателния диск, а уж ги бяха сменили). Бяха забравили да ми стегнат гайката на предното ляво колело. Замалко да ми излети гумата заедно с главината и то при 120км и бебе в колата . Разбира се лагера се развали и ходих при тези от Александър Ауто. А дясния никой никога не го е пипа и той не се разваля
Един мой приятел трябваше да си сменя лагерите на колелата. Купува си лагерите и отиваме в този сервиз да му ги сменят. Вечерта го карам обратно да си вземе колата. И какво се оказа в крайна сметка? Тия майстори изобщо не бяха си направили труда да направят нещо. Как да отиде човек в този сервиз?
дам и на мен ми сменяха ангренажа три дни, това им е коронния номер трудно ще се върне там човек :D
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
много кухи лейки са тия, имам едно потропване отпред, ония се въртяха гледаха я на подемника и оня вика "ми тя тая кола е перфектна отдолу, всичко е здраво" а аз го бях возил и той чу че тропа и му викам ми кво тропа тогава бе майсторе и пича дига рамене..хахахпосле във вантотрейд за 5 мин човека откри от къде е вътрешния накрайник на рейката
смяна на кабелна обувка в Александър Ауто - 72 лв.
колата ми изгасна и я оставих днес в Александър ауто (10:00ч.)в 13:30 ми звънят "готово, ела да си я вземеш";питам "кво й беше", а приемчика вика "абе голяма беля за малко е щяло да стене късо, е сега ще дойде майстора да ти каже";колко струва? - 72лв.;влизам в колата и ми прави впечатление, че светодиода на алармата е изчезнал - вижда се само дупката, а самата лампичка е вграедена до решетката на отвора за парното точно над бушонното табло; след малко идва майстора (възрастен, солиден човек, с прошарена коса), питам кво е правено - "ами сменена е една кабелна обувка, обаче трябваше да вадя цялото бушонно табло, за да разбера какво е";може ли да се кара колата, има ли нещо друго за смяна? - "не, няма други грижи";добре а къде е лампичката на алармата? гледам, че само дупката се вижда - "ааа, аз там не съм пипал!!!"Е ТОЯ СЕРВИЗ Е ПЪЛЕН ЦИРК, НЯМА НУЖДА ОТ КОМЕНТАР, САМИ СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ
Предистория - Фиат Браво, скъсан преден ЛЯВ предпазен колан, не свети лампата в багажника, не маха задната чистачка.Водя колата в петък сутринта в ААуто, казвам им проблемите, приемчика си ги записва. Оставям им здрав ЛЯВ предпазен колан за смяна.Връщам се петък вечерта след работа да си взема колата - понеже е след 18ч само приемчика е там:1. "Колана не е същия, не можем да го сложим, ама ти го свалихме все пак да си намериш същия и да се върнеш" -> гледам си колата - ДЕСНИЯ колан свален. ЛЕВИЯ(скъсания) си стои .... еми различни са, да ... нямам думи.2. Чистачката - моторчето било за смяна - 125лв (отказах им по телефона, ще си търся старо - тука си бяха прави)3. "Лампата не сме я гледали" (!?!?!?!)----------------35лв за работатаБесен се прибирам, събота рано сутринта ставам, свалям корите там(баси ужаса), закачам си ДЕСНИЯ колан. Свалям ЛЕВИЯ, разглеждам го с резервния, който им бях занесъл - наистина не са еднакви - но разликата е само в захвата, който се маха лесно - сменям захватите, закачам колана. Всичко това 4 часа за пълен лаик, воден само от възмущението си. Ако не бях ходил в ААуто щеше да отнеме по-малко време (нямаше да закачам десния колан)Както и да е- няма да ходя повече там.
Ммда... Ако искаш мога да ти могна за лампата в багажника, ако се позатопли някой ден, а за моторчето за задната чистачка... то е част от списъка с фабрични дефекти на модела, мисля, че е писано по темата доста. Най-често ръждясва остта на на редуктора за която е хваната чистачката и от там започва да задира в пластмасовата втулка в която лагерува. Накрая просто спира. Имах същият проблем, но го отстраних за съжаление временно, но ще му мисля, като пак се скапе. Отностно за сервиза и майсторите... все по-лошо мнение започвам да придобивам и за Вантотрейд! Но докато не се появи по-добър сервиз за нашите фиатки ще си трая. Поне за проблеми с двигателя ще ходя при тях, за други неща не.
Ми този уикенд не остана време да се занимавам, но пък и не е спешна работата.Бравото има нещо като спойлерче отзад и не се цапа много задното стъкло, плюс това нагревателите доста бързо махат влагата. А за лампичката в багажника съвсем не ми е спешно Мерси за предложената помощ - сега е твърде студено
Хмм, започнах темата с идеята да разбера дали неприятната случка която ми се случи в сервиза на "Александър Ауто" е просто случайност и дали все пак не заслужават "втори шанс". Почти година е минала от моето приключение и виждам че явно не е било случайност, а си е направо утвърден начин на работа.Колко жалко че така наречените "официален представител на FIAT" не заслужават доверието на собствениците на FIAT-ки.
минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
вече 3 седмици си чакам да оправят двигателя, казаха за предния Петък, след това Понеделник, след това за Вторник, за сряда и сега остава познайте за кога, за утре. Много несериозни по отношение на сроковете. За качеството надявам се да са по добри, ще споделя като я взема "някой ден" дали са ок или и там е същото като обещанията със сроковете.
Еми момчета аз сега там отивам, за пръв път ми е и ми е малко нервно като чета разнородните впечатления и коментари, но довечера ще дам и аз своята оценка.
Аз бях в АА да си сменя маслото на колата. Бях си купил Шел и им казвам в багажника има масло сложете него. Вечерта отивам да си взема колата и тоя ми вика дай ~60 лева ... Защо ?!? ... ами те монтьорите не са видяли че има масло в багажника и са ти сложили от нащо - Селения ... плащай го. Много се зачудих дали да не ги накарам да го източат и да сложат това което съм им казал, но реших да не се заяждам ... платих си. Имах къде да пласирам другото масло и не ми се занимаваше да се карам с глупаци. Същите елементи ми сменяха ремъка, за което трябва да се свали предната дясна гума. Тръгвам си и гледам, че нещо ми носи колата ... слизам и гледам съвсем друга гума ... от темпра ?!?? съвсем друг размер ... как няма да носи колата Явно са големи заспи там ... не мисля повече да ги посещавам.
Този сервиз е в черния ми списък... Просто никой познат не кара фиат и всички ми го препоръчваха, като най-добър за тази марка. Е да ама не.. Едно на ръка е че постоянно те мотаят...ела в 3, после ела в 4, накрая вече затваряли и да дойдеш в понеделник.Последният път отивам за смяна на задни амортисьори и им казвам да погледнат дали няма и нещто друго за смяна, взех си я и ми казват че колата е перфектна. Излизам от сервиза и чувам ,че нещо тропа по задницата, което го намаще преди. връщам се и чакам 1 час да я погледнат пак, било нищо работа 1 тампон да дойда другата седмица да го сменят.Отивам и сменят и четирите, скоро щяли и другите да заминат и сега била вече наистина перфектна...излизам от там и пак същото тропане...просто нямах нерви да ме мотаят повече и не се върнах
Коментар