Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нестабилност (пролетен грип)! Окачване?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

perlsite написа:
    hit-ko: Незнам каква точно беше идеята със задната спирачка, но като потеглих автомобила изгасна както се очакваше и нищо по-особено не чух и не забелязах Интересното е, че до преди малко я покарах из града и това странно поведение днес го *нямаше*.. нито веднъж не се появи тази нестабилност, включително при по-голяма скорост ускоряване и т.н... Колата се дъжеше съвсем нормално.Много странно... Утре ще поискам да погледнат ходовата част... може нещо да не е наред...
    А бе да не си газил в някоя кал и да е полепнала от към вътрешната страна на гумата, което води до дебалансиране, че и много често се случва!

Коментар

Не, НО ми направи друго нещо впечатление.. на 3 от 4-те гуми има тежест за балансиране на гумите, а предна лява НЯМА!Не вярвам, че си е била така балансирана от самосебе си... но не си спомням разбира се дали е имало преди... Една такава версия е тежеста някак си да се е измъкнала (?) и да е паднала по пътя.. само дето не се сещам за адекватна причина днес да се е оправило само...За калта - вярно, че беше мокро.. но незнам от къде ще се вземе въпросното пърче кал..Много странно.. утре съм в сервиза тъй или иначе и ще има още един тест пробег по Цариградско шосе..
      FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Днес бях в бокса и там твърдят, че всичко е ОК по ходовата част... по-джантите и т.н..Проблемите изчезнаха от вчера така мистериозно както се и появиха...
        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
          Днес бях в бокса и там твърдят, че всичко е ОК по ходовата част... по-джантите и т.н..Проблемите изчезнаха от вчера така мистериозно както се и появиха...
          значи на хитко предположението май ще излезе вярно за калта, и сега като е паднала и вс е ОК
          TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
          UNO 1.0 FIRE

Коментар

Working...
          X