малко...безмислено, но ми стана тъпо вчера...след като месец и половина не бях карал типака...отидохме с него до София /Добрич - София - Добрич/...хм направо ми стана тъпо...типака точно на това каране чукна официално 300 000км...дизелче е 1.9тд като бравата само че 90 а не 100коня и извода ми е че определено набира в пъти по бързо от бравата...на по високите скорости умира над 110км/ч ги качва значително по-бавно за разлика от бравата която немога да я усета кога скача на 160-70...но на ускорение просто имам чувството че бравата едва се влачи...та незнам дали имам някакъв проблем с новата количка ама...особено и след като почупен нисан на един колега /90 коня бензинче с бая измрели кончета от тея 90/ ме би на дръпка направо взех да се замислям...незнам как да определя точно проблема, но определено ми се струва че бравата трябва да е по-читава на старта а не само след 110-120км/ч...някой може ли да ми предложи някакви профилактики които да направя или прегледи...аз си мисля да отворя дебитомера ама друго незнам какво да правя...всички консумативи са на 1 месец...сега си купих и нови предни носачи и предстои смяна...чудя се дали помпата на хидравликата може да спъва мотора по някакъв начин понеже е за смяна...дайте идеи че така много черни точки се пишат...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типото върви повече от Бравата...
Collapse
X
-
dani389 написа:Така са колега не се притеснявай не само дизелите а и бензиновите са така на малки предавки бавно набират .Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Re: Типото върви повече от Бравата...
kiselo написа:малко...безмислено, но ми стана тъпо вчера...след като месец и половина не бях карал типака...отидохме с него до София /Добрич - София - Добрич/...хм направо ми стана тъпо...типака точно на това каране чукна официално 300 000км...дизелче е 1.9тд като бравата само че 90 а не 100коня и извода ми е че определено набира в пъти по бързо от бравата...на по високите скорости умира над 110км/ч ги качва значително по-бавно за разлика от бравата която немога да я усета кога скача на 160-70...но на ускорение просто имам чувството че бравата едва се влачи...та незнам дали имам някакъв проблем с новата количка ама...особено и след като почупен нисан на един колега /90 коня бензинче с бая измрели кончета от тея 90/ ме би на дръпка направо взех да се замислям...незнам как да определя точно проблема, но определено ми се струва че бравата трябва да е по-читава на старта а не само след 110-120км/ч...някой може ли да ми предложи някакви профилактики които да направя или прегледи...аз си мисля да отворя дебитомера ама друго незнам какво да правя...всички консумативи са на 1 месец...сега си купих и нови предни носачи и предстои смяна...чудя се дали помпата на хидравликата може да спъва мотора по някакъв начин понеже е за смяна...дайте идеи че така много черни точки се пишат...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ами dani389 колега горе каза правилно че не само дизелите но и бензинете са така веднага пример браво 1.4 и типи 1.4 или браво 2.0v и типо 20 16v е така е преди време един колега беше казал един от последните добри модели на фиат е типо,темпра не спомням ника му.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
dani389 написа:Нали знаете че дизела когато започне да му чезне компресията и започва да върви като бензин.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
6ma7ka7a написа:...преди време един колега беше казал един от последните добри модели на фиат е типо,темпра не спомням ника му.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
kiselo написа:т.е. трябва да съм спокоен за това че типото върви повече от бравата ли!?
Коментар
-
Ами колега незнам точно за твойте Брава и Типо но мога да ти кажа за Браво 1.4 и Типо 1.4 типото върви повече и аз мислех че моя фиат нещо му има ама карах още един като моя и разбрах че са такива А типо 1.4 са карам преди година много по динамична кола от Браво 1.4.Това е моя моето мнения за 1.4 двигателите на Типо и Браво но можеби и при теб ще е същото.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар