Що не писа по-рано да вземеш за стилото за 2,3к лв,Емо и без тва го беше направил да върви. Дизел брато,аз съм пристрастен,ама съотношението вървеж/горене в сравнение с ТС е от небето до земята.А и като допълнение,лично предпочитам да си купя кола,която да карам след покупката,а не да и оправям проблемите с маслото,но парите са си твои,никой от тука няма да ти каже пич,ей ти 200 лв и съвет от мен,само даваме безплатни акъли.
хаха, ти не пусна обява Ще видим за проблемите, иначе както didicha каза, ще седна ще видя дали ще ми хареса. И за чипа, да знам +30коня си е доста, аз и затова доста се замислям за дизел. А и колата не е задължително да е с проблем с маслото. Благодаря за съветите все пак
Записвам се за темата, ще я следя с интерес. И все пак мисля, че на пазара хубава италианка трудно ще намериш, независимо бенз или дизел. Хубавите са тука и в алфа форума, но не в отдел купува/продава, това си е мое мнение никой не ангажирам. За тез 5000 пари бих гледал дори друга марка, дори бих се замислил за нещо немско или японско, колкото и да не ми харесват на външен вид с изключения разбира се. Пожелавам ти да попаднеш на хубав автомобил, независимо от марката/модела.
Записвам се за темата, ще я следя с интерес. И все пак мисля, че на пазара хубава италианка трудно ще намериш, независимо бенз или дизел. Хубавите са тука и в алфа форума, но не в отдел купува/продава, това си е мое мнение никой не ангажирам. За тез 5000 пари бих гледал дори друга марка, дори бих се замислил за нещо немско или японско, колкото и да не ми харесват на външен вид с изключения разбира се. Пожелавам ти да попаднеш на хубав автомобил, независимо от марката/модела.
Благодаря ти колега, супер много ме грабва вида на 147цата фейслифта, още на времето като я видях си викам искам Малко е глупаво само на външен вид да ми харесва и заради това да взема дадена кола, но разбира се ако намеря кусури... няма да е тя. Честно казано за друга кола не съм мислил, сигурно ще има голям избор за тези пари
Благодаря ти колега, супер много ме грабва вида на 147цата фейслифта, още на времето като я видях си викам искам Малко е глупаво само на външен вид да ми харесва и заради това да взема дадена кола, но разбира се ако намеря кусури... няма да е тя. Честно казано за друга кола не съм мислил, сигурно ще има голям избор за тези пари
Избор на гробници ... Тоя френд дето ми грабна стилото,1 месец търси А3 и голф4,парите му бяха 4 за купуване и малко отгоре,нищо читаво не можа да намери,обикаляхме,гледахме,само някви блъснати,накипрени,оправени и тва е и на всичкото отгоре бяха все 98-99г,другите са по 5-6 хубави и читави + още 1000-1500 за рег и обслужване.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
За да си вземе хубава кола човек трябва да има късмет и търпение... В случая както с теб Princo продаваш си столото за да си купиш друга. В моя случай колата не е евтина даже върви д/г над средната цена и човека има причина да я продаде и не е техническа.
За да си вземе хубава кола човек трябва да има късмет и търпение... В случая както с теб Princo продаваш си столото за да си купиш друга. В моя случай колата не е евтина даже върви д/г над средната цена и човека има причина да я продаде и не е техническа.
твойта работа е малко на принципа че още вярваш в дядо коледа. Ама айде.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Аз пък съм си доволен от Алфата - 147 1.6ТС 105 коня.Взех я 2009 януари, на 72000км, сега е на 135000км.Сменени са 2 пъти двете щанги на задното окачване и един път цялото предно.Предното го взех от ибей за около 220лв с доставката (79 паунда х 2,40лв), монтирах го януари 2014г,сега последния месец нещо бая се разтропа и ще ходя да видя какво има за смяна.За тая цена няма какво да му се мръщя.За разхода, ако си караш извънградско с около 90-100 ще си около 6,2/100км.По магистрала с 140 вече вдига доста, около 8.Градско - спокойно каране 9/100 , нормално около 10/100км.В момента съм на 10.3 по компютъра (който показва доста точно), и като се има предвид,че работя доставки и се кара бързо, мисля , че е нормално (все пак става въпрос и за София)Е, поскръцва някоя пластмаса, нищо сериозно.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Аз пък съм си доволен от Алфата - 147 1.6ТС 105 коня.Взех я 2009 януари, на 72000км, сега е на 135000км.Сменени са 2 пъти двете щанги на задното окачване и един път цялото предно.Предното го взех от ибей за около 220лв с доставката (79 паунда х 2,40лв), монтирах го януари 2014г,сега последния месец нещо бая се разтропа и ще ходя да видя какво има за смяна.За тая цена няма какво да му се мръщя.За разхода, ако си караш извънградско с около 90-100 ще си около 6,2/100км.По магистрала с 140 вече вдига доста, около 8.Градско - спокойно каране 9/100 , нормално около 10/100км.В момента съм на 10.3 по компютъра (който показва доста точно), и като се има предвид,че работя доставки и се кара бързо, мисля , че е нормално (все пак става въпрос и за София)Е, поскръцва някоя пластмаса, нищо сериозно.
Абе, няма да е като при бравата... там вече направо трябва да доста да поусилиш музиката. А за колегата spark, поне тая е със сменено крайно гърне приличало на леген
Няма какво да му мислиш толкоз, ние всички ще ти издрънкаме един куп мнения за дадена кола, от които не трябва да се влияеш особено. Щом ти е на сърце, отиваш гледаш, харесваш си алфа и я отнасяш, важно е на теб да ти хареса, като седнеш вътре да ти е густо. То и моя майстор, като отида в сервиза ме бъзика всеки път с думите "ем фиат :D" , фиат ама аз си го харесвам и до сега да чукна на дърво, нищо сериозно освен консумативи не съм пипал. Всичко е на късмет според предишния собственик, дали е бил мърляч, рейсър и т.н. . Няма да ми повярваш, че лично на мен 166-цата супер много ми харесва, а съм сигурен че 90% от който и да питам ще каже, че е с егати тъпата моцуна. Различни интереси естествено.
Няма какво да му мислиш толкоз, ние всички ще ти издрънкаме един куп мнения за дадена кола, от които не трябва да се влияеш особено. Щом ти е на сърце, отиваш гледаш, харесваш си алфа и я отнасяш, важно е на теб да ти хареса, като седнеш вътре да ти е густо. То и моя майстор, като отида в сервиза ме бъзика всеки път с думите "ем фиат :D" , фиат ама аз си го харесвам и до сега да чукна на дърво, нищо сериозно освен консумативи не съм пипал. Всичко е на късмет според предишния собственик, дали е бил мърляч, рейсър и т.н. . Няма да ми повярваш, че лично на мен 166-цата супер много ми харесва, а съм сигурен че 90% от който и да питам ще каже, че е с егати тъпата моцуна. Различни интереси естествено.
Така е, а 166-цата има по-готино моцуна, естествено по-новият й модел
От дизайна на 147 единствено не мога да преглътна изсипаното задно гърне...
То само задното гърне да беше с мед да го намажеш :P .Това се оправя веднага с едно малко ремусче и един готин накрайник за ауспух.А ма всеки с вкуса си.Аз лично не мога да възприема дизайна на 147.От Алфите на истина готина задница има 155,може би защото е седан,но някои харесват хечбек,друг комби,трети купе и т.н.Мой колега си взе Алфа 147 1.9 жтд,защото жена му много я харесала и все виси по сервизите .Ходи един път до Швеция с нея и после само ядове имал.Но наистина,ако на автора му харесва няма сила на света,която да го накара да не си я вземе.Все пак това е кола и не е за цял живот само с нея да си.
EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Що за мърляч трябва да си, за да сложиш различни гуми. Те тръгнали гърнето да му коментират.
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
Що за мърляч трябва да си, за да сложиш различни гуми. Те тръгнали гърнето да му коментират.
Това е примерна снимка, не е конкретната кола, която се обсъжда
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар