И да и не Томи.Изписва ли Car Security на екрана ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило-то НЕ ПАЛИ
Collapse
X
-
нааааай накрая съм почивка и ще се позанимая по сериозно с нещата. колата е на 2км от мен на един паркинг, нямах нито удобства, нито време. утре ще и правя диагностика, но ако не се получи съм си набелязал няколко сервиза:*сервиза на Гената*сервиза на Луко Каракашев*сервиза на Румен*Лисан*Вип Сервизи още се чудя кой да предпочета. четох само добри отзиви в специалната тема.Надявам се всичко да мине ОК и после да ви кажа с усмивка какво и е имало на колатаFiat Stilo 1.9 JTD
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Как става това /че мога да я запаля с кода/CODE гасне ли пезапиши ключовете в BSI диагностика прави ли кво показва ако свети кода няма да стане диагностика ако нещо не се справяш обади се .(ние сме почти комшии между другото. аз съм на Ботев)
Fiat Stilo 1.9 JTD
Коментар
-
Правилно. колата не позволи да се върже към компютъра, но вече всичко е наредЧервеното реле вдясно се оказа проблема. Благодаря на всички, които се отзоваха и Хиляди благодарности на BO http://forum.fiat-bg.org/profile.php...=119който дойде и се зае с колата ми.[/url]
Fiat Stilo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар