Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
профилактика на дюзи
Collapse
X
-
Stefan Hadjov написа:BO написа:Stefan Hadjov написа:@BOA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Колега ВО те и много си противоречат по някой път. Казвал съм го и преди ще го кажа и пак. Имам италиански мотоциклет с двигател на ямаха, ако четеш инструкциите на италианеца ще видиш, че нямат нищо общо с тези на японеца. В крайна сметка на кой да вярвамВече с тази нафта евро5 си мисля, че е задължително да се слага добавка или малко масло в нея.
Коментар
-
BO написа:За мен това си е точно експеримент, защото освен, че нищо няма да стане в добра посока, то просто проверяваш дали може да стане нещо в негативна насока.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:BO написа:За мен това си е точно експеримент, защото освен, че нищо няма да стане в добра посока, то просто проверяваш дали може да стане нещо в негативна насока.И като не съм налял бензин? Рискувам може би.Всеки говори за това колко е зле дизеловото гориво в България.Може и да не отговаря на качеството на германското да речем, ама със сигурност не е както всеки говори, дори и без да знае защо. Просто е чул нещо и продължава приказката от уста на уста.Скоро нагледно и със снимки ще разбия този мит, защото си експериментирам в момента и горивния ми филтър е на 20к вече и му е време да го сменя според препоръката за техническото обслужване на автомобила въпреки, че почти целия ми пробег е в градска среда! До сега дори и пробката за източване на вода от него не съм отварял. Ама пак си палих на -23 градуса
с тази толкова боклукчива нафта от БГ.Също изказванията за това, че разбираш ли като налееш нафта от Германия да речем, то автомобила "фръквал" като луд и разхода разбираш ли му спадал с поне 1л. И какво, аз като наливам БГ нафта и на 2.4 двигател постигам разход от 4.4л/100км, то в Германия да отида и да смъкна под 4 разхода
За това който каквото иска да прави и каквито иска и боклуци да налива в резервоара си.Всеки сам си решава за него.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Stefan Hadjov написа:BO написа:За мен това си е точно експеримент, защото освен, че нищо няма да стане в добра посока, то просто проверяваш дали може да стане нещо в негативна насока.И като не съм налял бензин? Рискувам може би.Всеки говори за това колко е зле дизеловото гориво в България.Може и да не отговаря на качеството на германското да речем, ама със сигурност не е както всеки говори, дори и без да знае защо. Просто е чул нещо и продължава приказката от уста на уста.Скоро нагледно и със снимки ще разбия този мит, защото си експериментирам в момента и горивния ми филтър е на 20к вече и му е време да го сменя според препоръката за техническото обслужване на автомобила въпреки, че почти целия ми пробег е в градска среда! До сега дори и пробката за източване на вода от него не съм отварял. Ама пак си палих на -23 градуса
с тази толкова боклукчива нафта от БГ.Също изказванията за това, че разбираш ли като налееш нафта от Германия да речем, то автомобила "фръквал" като луд и разхода разбираш ли му спадал с поне 1л. И какво, аз като наливам БГ нафта и на 2.4 двигател постигам разход от 4.4л/100км, то в Германия да отида и да смъкна под 4 разхода
За това който каквото иска да прави и каквито иска и боклуци да налива в резервоара си.Всеки сам си решава за него.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар