Мхм значи лоша работа. На заплата знам къде ще ми отиде половината със сигурост. Какво да се прави трябва да си оправяме фиатките. Кефи си ме колицата колкото и да я правя и не искам да чуя за друга.
Абе според мен едно деление над средата е абсолютно нищо...проблема едва ли е бил в това че е една чертичка над средата...освен ако не ти е показвало грешно...Мойта редовно като се прибирам за София на изкачването към магистралата(Хемус) ми загравя на две черти над средата с яко газене на 4-та, но нямаам такива последствия
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
На мен зимата на Шипка ми стигна да последната чертичка преди червеното заради въздушна възглавница в охл.система. Последствия нямаше(да чукам на дърво). Това за една чертичка над средата- при мен постоянно е така Според мен проблема е бил от преди, но не се притеснявай колега в днешно време почти всичко се прави... А ако е глава по добре пробвай да я прави, и ако найстина неможе тогава нова, или двг втора употреба. Бащами на Бравата беше прецакал главата и смени мотора, но не се впрягай. Само глава втора употреба недей понеже е много пари(около 700лв) и със съмнителен живот. Поздрави и дано излезе по лек проблема
Bravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Колега,ако мислиш че е омешало, ми погледни си щеката за маслото.Ако е омешало, дори и да не си виждал такова нещо - ще го познаеш!Ако е духнала гарнитурата, се молиш да е само тя и да няма последствия за главата,ако ли не ти препоръчвам от човек да търсиш части, че по моргите са кожудери.
Май не ги е омесило, ама като е студен мотора и като отворя капачката след малко започва доста да бълбука. Кофти работа. То главите се заваряват зависи колко е пукната. Един майстор ми каза, че в най-лошия случай ще ми струва около 800.
Май не ги е омесило, ама като е студен мотора и като отворя капачката след малко започва доста да бълбука. Кофти работа. То главите се заваряват зависи колко е пукната. Един майстор ми каза, че в най-лошия случай ще ми струва около 800.
Коментар