Данчо друго опасение имам аз, марката на сондата а не налягането по колонките, моята съм я зареждал и с 5 и с 15 и никога не е имала проблем, но турските сонди са си капризни, има и още нещо за да неще да мине на газ, сигурни ли сте че клапана на бутилката ви отваря в този момент? и сипването на допълнителна газ просто не го разбутва и заработва?. Не случаино моите маистори на които така се накарах като ми го бяха изтърбушили тоя клапан маи се оказват прави че само проблеми създава особено в по топли дни. Та като стане вън 35 градуса и ако ви зачестят проблемите замислете се над него. При мен налягането влияе единствено че като зареждам на по ниско налягане бутилката събира 20,5 л а като зареждам с над 10 събира 21,8. При последните мои преходи тези дни 460км =46 литра газ
ако някои ми беше казал че само с една смяна на гумите и дистрибуторна капачка ще сваля 1,5 литра разсход щях да му се изсмея, ама е факт, и вече съм много доволен от разсхода на хонделката
А и още нещо, няма система която да ви мери налягането в бутилката че да ви казва че е ниско и да не мине на газ, тва се случва само и единствено щото някои от двата ви клапана прави мизерии. Ял съм го тоя за това си казвам
след като изхвърлих набедения клапан повече никога не съм имал такъв проблем с Бравото ми едно време, но в Сандански упорито отказваше да мине на газ едно лято.

Коментар