мисля си че за с климатик и моя стил на каране 9 си е прилично.... ако сметнем че климатика качва 1-1.5/100 (а климатика по моя скромен опит качва на тази кола толкова) в разхода, се получава прилични стойности
Fiat Bravo 1.6 16v 103 коня и газов инжекцион който да ги храни
Стояне, в Пловдив има сервиз където могат да иснталират такъв инжекцион - там донастройваха моя и пак ще го донастройват че има проблеми, а единия им колега бил отпуска и не можело в софия и по-лесно им било в пловдив... намират се срещу входа на новата сграда на ПУ, до сервиза на ситроен.
Fiat Bravo 1.6 16v 103 коня и газов инжекцион който да ги храни
до морето със 160-180 по магистралата даде 11/100, след това по нормалния път със 120-130 и връщана на предавки за изпреварване около 9.5/100, доволен съм от колата
Иво 098 мотора ти същия ли е като на Мареа 1.8 16 113 коня?
Колега Иво,четох постингите ти за Фобос-а и мисля от доста време и аз да се насоча към Плевенския инжекцион и даже мисля да ида до Плевен за да ми го поставят там, само бих искал да те попитам дали мотора ти е същия като на марийката, тоест да знам какво ме чака. Мерси предварително и весело море
ново инфо: бях дал колата на баща ми да ходи на море с нея, София-Варна-София, с неговото каране 120-130 не повече му е дала 8/100 среден разход на газ
ново инфо: бях дал колата на баща ми да ходи на море с нея, София-Варна-София, с неговото каране 120-130 не повече му е дала 8/100 среден разход на газ
Е това вече е приказка....
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Иво , моля те дай ми координатите на сервиза в Орион, че май няма да се дигна до Плевен, ами ще го слагам при тях, но не мога да ги намера тез хора.Благодаря ти предварително!
горд съм от фиатчето, искам да споделя данни от последния тест:изчаках да свърши газта докато автоматично си прехвърли на бензин сипах газ за 10 лв което са 9.52 л на 1.05 цена на Лукойл, сега се прибирам и по дневния километраж имам 94 км изминати изцяло софийско каране и все още не е прехвърлила на бензин, като това е с нормално каране 1-2 пъти да съм подминал 3500-4000 оборота, като си карам както аз обичам ми дава 11-11.5/100 в София, а сега утре като изляза подозирам че ще подмина 100 км по дневния километраж, което си е под 10/100 в София
Иво , моля те дай ми координатите на сервиза в Орион, че май няма да се дигна до Плевен, ами ще го слагам при тях, но не мога да ги намера тез хора.Благодаря ти предварително!
И аз искам малко инфо за този сервиз. Гледах добри цени на газовите за моно-инжекция.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
И аз искам малко инфо за този сервиз. Гледах добри цени на газовите за моно-инжекция.
с обикновени газови не работят, слагат само метан и газови инжекциони
интересни последни засичания в софия:на нормален режим със нормално каране точно 10/100спортен режим с доста ръчка по сфетофарите 11.8/100икономичен режим 12.8/100
Иво, това е от шибаната газ която си заредил!Мисля че темата е дъвкана предостатъчно.Както сам знаеш тук нещата са с много точни параметри (имам предвид газовия инжекцион) и подаването на горивната смес е едно и също винаги -естествено за всеки режим си е както следва икономичен -15%, нормален - същата смес като при бенц и спортен +15Така че бат Иво, мисли къде си заредил и ще видиш откъде ти идва тоз странен разход на икономичен режим.Поздрави!М.К.
Коментар