Здравейте колеги, от година имам второто пунто, с обикновено АГУ ловато, ама мноо арчи таз пущина бе, 10-9/100 среден разход като от 100км 70% извън градско 15км в едната посока. Какви ли не настройки правих по-малко 8-8,5/100 извънградско не можах да измъкна
Не знам на старото пунто свалях под 8/100 извън градско и средният разход беше с литър надолу 8-8,5/100.Нови свещи, читави кабели, читави бобини 100%.......... Настройката е ОК
Мембраните на изпарителя?Настройката ти ли си я правил?Да не си сменил бензиностанцията?Сега в "студа" е нормално да гори повече.
*Мембрани не са питани изпарителя е на 2 години или на или на около 50-60 000км*Настройката независимо дали аз или на газанализатор е едно и също-до толко си знам колата че на слух настройката е почти като при газаджии говорим до 1/4 оборот разлика*Нема жега нема студ , арчи си все толкоз
Последните и 20 000 км да!Интаче от нея дръпнах оргинална плочка БРЦ от италия отговаря точно за модела, че тукашните ми бяха сложили едно дето става и за рено, като я наложих на БРЦ дифузера беше по-голям с около 5мм, а отвора за степ мотора по-малък и не вървеше и арчеше още повече
Коментар