Че то има ли посочен сериен номер в талона тоя двигател ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на двигател
Collapse
X
-
При мен в талона си пише номера на двигателя. Сега обаче имам друг въпрос... Ако да речем имам купе от 1.4 или, 1.2 мога ли да сложа моя иноишес без да се сблъскам с кой знае какви главоболия? Той че ще пасне в коша на двигателя ми е ясно, но ме притеснява инсталацията... Аз имам цялата инсталация, но си нямам на идея кое от и за къде е....
Коментар
-
Колеги, за сега нищо не съм правил по смяната на двигателя, но преди 2 дни претърпях катастрофа с моята голяма любов (Фиат Брава 1.6 1998г.) и сега не знам какво да я правяАко застрахователите не я обявят за тотална щета ще бъда много щастлив ако успея да я подкарам отново. Та въпросът ми е следния... Ако намеря друго купе ми е ясно, че ако е същата година и модификация няма да имам никакви проблеми да сложа моя двигател. Но ако намеря купе от кола по стара и без климатик (на моята има), дали ще имам проблеми с инсталацията и дали е трудно да сложа моята. Аз ще търся голо купе и ако сменявам всичко така както съм го свалил си мисля, че няма да имам проблеми, но все пак ми се иска да чуя мнение от някой, който е правил подобна интервенция. Благодаря предварително, качвам и снимки да видите за какво става въпрос.
Коментар
-
Пич ти си като от вица - преди живеех срещу затвора, сега живея срещу нас. Преди търсеше мотор за купе, сега търсиш купе за мотора. Добре, че си жив и здрав :D И слагайте по-читави гуми на тия темпераментни италианки, че като капне малко дъждец и с такива пистарки е по-зле, отколкото зимата на лед.
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
Колата ще е ТОТАЛКА, даже няма да я слязат да я сниматот далече се вижда че рогата сочат в различни посоки , казвам ти го от опит. Точно в Събота разказвах на един младеж от форума какво ми се е случвало и Фифи изглеждаше по същия начин. Сега преди да се юрнеш да търсиш ново купе, проверете двигателя дали е здрав и дали не е скъсал лапите и ушите. Колата може да се възстанови, но е безмислено. Трябва да се разглоби да се качи на маса и да се шият нови рога, магарета, и нови радиатори, греди, фарове, капаци , калници, брони и буфери, изцяло ново окачване, и най вероятно рейка. ТА затова си вземи друга брава и тая я пускай на части.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар