благодаря колеги,утре ще я направя качествено просто за сефте бутам тая част на колата и останах малко изненадан че не заработи както очаквах,може ли да сложя първо дюзите и после да сложя рейката,мислех го днес като вариант но не съм сигорен става ли така или трябва да го направя по реда на разглобяване
да на тях им обърнах повечко внимание незнам дали на всички са така но моите са гумени и на самите колектори има каналчета да си стоят на местата а и не са повредени това го отписах от проблемите
доколкото си спомням може, ама е по трудно да го правиш така, преди да почнеш да напъваш дюзите в леглата им, намажи отворите леко с веро, както и самите О пръстени, така ще си легнат правилно и ще влязат лесно
Те тея О пръстенчета са по левче бройката, за 8лв. имаш пълен комплект. Защо с веро? Аз лично им капвам моторно масло и си влизат мазно и лесно. На сухо най-много да си ги накъсал.
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
тъкмо щях да пиша с масло да маже(не че и с веро не е същото ама с масло по-добре), че днес поправях пералнята в нас, и мазах с веро, че с масло ще вземе да изцапа дрехите после
не съм ги мъчил на сухо,за такива цели съм си нагласил две масльонки в гаража просто явно аз не съм уцелил отворите в колекторите моя грешка от бързане да й чуя гласа
проблема е решен,не бях сложил дюзите както трябва на самата рейка бяха много на вътре и аз незнам как съм направил тая простотия,но тая вечер след работа се хванах и я сглобих както трябва,а за дроселовата клапа няма как и да става на въпрос защото преди да сваля дюзите вече бях сложил клапата и дори карах колата и след това реших да погледна въпросните дюзи
Не разбрах как така са много навътре? Те се захващат с едни щифтове и няма как да ги объркаш, освен ако не си ги хванал наобратно. Не съм сигурен дали е възможно да паснат в дупките на колектора тогава...
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
колега аз сложих тези щифтове обаче под една пластмаса малко над каналчето където трябва да си стоят и не съм обърнал внимание,че не трябва да са така което е грешка от бързане,те влизат до буксата си в рейката,но друг е въпроса че после не влизат в колекторите,от където ми беше проблема
Коментар