Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

неоткриваемо тресене на двг.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снимай все пак десния тампон на мотора!

Коментар

Е писна ми вече и днес нищо не откриха. днес като я оставих в сервиза им казах ако се налага да свалят скоростите и ревизия, но като отидох по обед хората категорично казаха че проблема не е там и ако искам да ми вземат парите ще смъкнат скоростите но според тях проблема не е там.До тук 3 сервиза различни и нямат идея от какво е , последно казаха караи така не бой се като се счупи нещо тогава ела. Но аз не искам да чупя нищо повече мама му .......! Колко пари ще ми излезе да ми ревизират съединителя(демонтаж монтаж на ск.кутия) че тия вобще не ги и питах??
      weekend hlx 2.0 20v

Коментар

killah_baby написа:
        .... хората категорично казаха че проблема не е там и ако искам да ми вземат парите ще смъкнат скоростите но според тях проблема не е там.
        Според мен са ти отговорили правилно!

Коментар

kaci написа:
          Снимай все пак десния тампон на мотора!
          кой по точно бяга ми ориентацията ляво дясно 1 http://axm-auto.com/index2.php?brand...enkl=1&show=12 http://axm-auto.com/index2.php?brand...enkl=1&show=13 http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
          weekend hlx 2.0 20v

Коментар

Според мен са ти отговорили правилно![/quote]да от финансова гледна точка е така, ама тая кола всеки ден я кара жена ми и си возя детето вътре де да знам какво може да стане с 100 лева няма да забогатея а шанса да стане беля е доста реален според мене
            weekend hlx 2.0 20v

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=985515#985515 + http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1

Коментар

kaci написа:
                killah_baby написа:
                .... хората категорично казаха че проблема не е там и ако искам да ми вземат парите ще смъкнат скоростите но според тях проблема не е там.
                чак сега се загледах в твоето мнение и не можах да го разбера:според теб -проблема не е там ли, или според теб щом не са намерили проблем няма смисъл да отварят скороститеи понеже съм тъп и упорит утре пак отивам в поредният сервиз да смъкнат скоростите че неща повече главоболия да си имам п.с утре ще щракна тампоните (всичките) да няма сърдити кой бил ляв кой десен
                weekend hlx 2.0 20v

Коментар

killah_baby написа:
                  kaci написа:
                  killah_baby написа:
                  чак сега се загледах в твоето мнение и не можах да го разбера:според теб -проблема не е там ли, или според теб щом не са намерили проблем няма смисъл да отварят скороститеи понеже съм тъп и упорит утре пак отивам в поредният сервиз да смъкнат скоростите че неща повече главоболия да си имам п.с утре ще щракна тампоните (всичките) да няма сърдити кой бил ляв кой десен
                  И да ти прегледат всички гърнета и тръби за да не се окаже накрая че някъде "премостват" тампоните на мотора.И да, според мен ще се свалят скорости безмислено!

Коментар

да разграничим вибрации с тресене мисля ако беше гарнета и прочие що не се обадиш неделя да я погледна , пари не ти искам
                    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                      да разграничим вибрации с тресене мисля ако беше гарнета и прочие що не се обадиш неделя да я погледна , пари не ти искам
                      радвам се че проявяваш интерес но ми е супер неудобно да те ангажирам в почивен ден ,особенно пък безвъзмездно. малко хора биха направили това .все пак бих се радвал да ми помогнеш . с каквото можеш разбира се прати ми някакъв адрес на лс и час кога да дода и съм там
                      weekend hlx 2.0 20v

Коментар

Ако имате нужда от кибици или инструменти свиркайте.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                          Ако имате нужда от кибици или инструменти свиркайте.
                          аз нямам нищо против, още 1 мнение никога не е излишно
                          weekend hlx 2.0 20v

Коментар

идеята е да видя самото тресене аз няма да мога да ти я ремонтирам , но поне да я диагностицирам
                            Power Under Pressure

Коментар

Запалете я тази кола без ремък, може нещо да затяга...... и от това да се получава клатенето. На ТДИ от шайбата на генератора мотора се клатеше на ниските обороти все едно няма здрав тампон.

Коментар

WhitePower написа:
                                идеята е да видя самото тресене аз няма да мога да ти я ремонтирам , но поне да я диагностицирам
                                именно
                                weekend hlx 2.0 20v

Коментар

Working...
                                X