Снимай все пак десния тампон на мотора!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
неоткриваемо тресене на двг.
Collapse
X
-
Е писна ми вече и днес нищо не откриха. днес като я оставих в сервиза им казах ако се налага да свалят скоростите и ревизия, но като отидох по обед хората категорично казаха че проблема не е там и ако искам да ми вземат парите ще смъкнат скоростите но според тях проблема не е там.До тук 3 сервиза различни и нямат идея от какво е , последно казаха караи така не бой се като се счупи нещо тогава ела. Но аз не искам да чупя нищо повече мама му .......! Колко пари ще ми излезе да ми ревизират съединителя(демонтаж монтаж на ск.кутия) че тия вобще не ги и питах??weekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
kaci написа:Снимай все пак десния тампон на мотора!weekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
kaci написа:killah_baby написа:.... хората категорично казаха че проблема не е там и ако искам да ми вземат парите ще смъкнат скоростите но според тях проблема не е там.weekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
killah_baby написа:kaci написа:killah_baby написа:.... хората категорично казаха че проблема не е там и ако искам да ми вземат парите ще смъкнат скоростите но според тях проблема не е там.
Коментар
-
WhitePower написа:да разграничим вибрации с тресене мисля ако беше гарнета и прочие що не се обадиш неделя да я погледна , пари не ти искамweekend hlx 2.0 20v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар