Имам един проблем колата като е паля на бензин като захапи в началото почва да тресе и като подам газ педала на газта не функицонира само като го натисна няколко пати до краи дига малко обороти и като е оставя и сама гасне !!! ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ВИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем фиат браво 1.4 при работата на бензин
Collapse
X
-
Re: Проблем фиат браво 1.4 при работата на бензин
DIDKYmanqk написа:Имам един проблем колата като е паля на бензин като захапи в началото почва да тресе и като подам газ педала на газта не функицонира само като го натисна няколко пати до краи дига малко обороти и като е оставя и сама гасне !!! ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ВИFiat Bravo 1.4 12v Ex.
Alfa Romeo 147 1.9 jtd
Alfa Romeo 147 1.9 jtd
-
nedialk00
да трябва да се сложи реле виж направи и една диагностика, ако нестане номера с клемите на акумулатора, че не винаги става
Коментар
-
Danchojn написа:И какво общо има проблема с ламбда сондата?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
nedialk00
не подлъгвай колегата, като не му работела ламбда сондата незнам какво, тя си му работи, и проблема е че ЕКУ-то му получава данни от нея докато кара на газ, а когато кара на газ ламбда сондата е много много ленива, и от там еку-то му минава във въпросният режим на бензин, на тоя 1.4 или реле на ламбда сондата или реле към еку-то да се рестартира при всяко палене провери и тпс-а ама едвали е от него, не каза проблема има ли го когато си на газ ?
Коментар
-
nedialk00 написа:не подлъгвай колегата, като не му работела ламбда сондата незнам какво, тя си му работи, и проблема е че ЕКУ-то му получава данни от нея докато кара на газ, а когато кара на газ ламбда сондата е много много ленива, и от там еку-то му минава във въпросният режим на бензин, на тоя 1.4 или реле на ламбда сондата или реле към еку-то да се рестартира при всяко палене провери и тпс-а ама едвали е от него, не каза проблема има ли го когато си на газ ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Аз пък съм сигурен че си разбрал какво да почисти, и от какво да го почисти/конденз/, а дистрибутора е онова дето влиза един кабел и излизат от него четири отиващи до свещите наеш предполагам че често се случва да се получат микропукнатини през които минава влага която води до точно това.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар