1.5 литра повече само заради студа си е много нещо. Освен ако не караш на къси разстояния и колата няма време да загрее. Пробвай с настройките и след това засечи пак. Аз навремето с един Москвич бях стигнал до 20 на 100. Оказаха се тотално задръстени жигльори и блокирал поплавък на карба. Та като се изчистиха нещата, разходът отиде на 7/100.
Ми като сложа, че работи поне 15 минути на място всеки ден докато я размразя и като сложа, че минавам средно по 2,5 километра нормално е . Вчера засякох 70 километра с 10 литра бензинТака оказа се, че не е нито от плочката, нито от този датчик. Вчера разглобихме супер много части (карбуратора и колекторите :D), за да сменя тампона между карбуратора и всмукателния колектор (мислехме, че от там смучи въздух и заради това играят оборотите), но пак никакъв резултат, утре ще си играя да видя дали нещо не сме свързали както трябва вакуумите. Ще пробвам центровката написана по-горе в темата и ще видя какво става. А чудя се какво е това диджиплекс, защото някакви кабели излизат от него(или влизат) :D , също и някакъв вакуум, с няква "джаджа":D дето отгоре и пише DIST. Ако някой може да ми каже какво прави тя ще съм му много благодарен... П.П. Весело посрещане на празниците.
Не това просто няма управия. Майстори неискат да хванат да я праят. Отказвам се ще я карам на газ... Темата може да бъде заключена или изтрита или каквото решат шефовете :D:D:D:D
Щом проблема го прави само на бензин проблема е в бензиновата помпа,карбуратора или в клапана който пуска/спира бензина при превключване често се случва да се запуши или мембранките да отидат, според мене. Щом си подменил вече всучко около карбуратора виж помпата и клапана в какво състояние са.
Коментар