Здравейте колеги , скоро си зех браво 2.0 20в. Първоначално нямаше никакви проблеми, но го покарах една седмица и вчера като се прибирах от работа започна да трака и помислих че е изгубило масло и са започнали да се чуват клапаните на другата сутрин отидох купих 2 шишенца по литър и направо налях едното. На пръчката преди да налея нямаше никой след като го налях стана норлано запалих си трагнах обача пак. Докато стигна до блока стана още по зверско тропането. Помолих един шриятел да погледне и след като махахме капака нищо не видяхме. започнахме да гледаме как да свалим картера обаче се оказа много сложно трябва да вадим полуоската и на наще полеви условия нямаше как да го направим. Та стигнахме до извода, че биелен лагер се е прецакал и трябва да отваряме мотора в сервиз. Та ако някой може да даде някаква допулнителна информация ще съм му благодарен. и ако можете да ме насочите от каде се взимат тея биелни лагери и какви цени са... общо взето всякаква информация не ми е излишна. Мерси предварително

Коментар