Здравейте колеги,въпро са ми е какъв е режима на работа на ел. стъклата на Типо ?на лявата врата като натисна и отпусна бутона "надолу" и стъклото слиза до долу или ако е "нагоре" се дига до гореако по време на движението му натисна някои от двата бутона и то спира, на дясната врата за да се движи трябва да държа съответния бутон постоянно натиснат за да се движи стъклото.Много странно щото на предното ми Типо (даже и Регатата) беше като на дясната вратаама това на лявата е като на Опел- май те бяха така ?махнах кората и видях че машинката е с стоманено въже такава ли е, че не ми се отваря и дясната -щото на Регатата беше като пружина с съчми механизма
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо ел. стъкла
Collapse
X
-
На мойто типо е точно така и мисля че е нормалното до колкото съм чел лявата трябва да е с автоматично сваляне и и качване при едно натискане на бутона при запален двигател ,на дясната докато задържаш някой от бутоните се движи стъклото съответно нагоре или надолу.На темпарат от подписа ми не е така там трябва да се задържат и на двете врати.Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
-
borkoi написа:моето е GT но явно е такауправлението в мотора ли е или има реле щото ми се иска да не се смъква автоматично че не добре механизма и водачите и не върви както трябва и ако сменя релето дали ще станеСамо внимавай, какво базикаш, защото същото реле при доста модели управлява и централното заключване!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
borkoi написа:моето е GT но явно е такауправлението в мотора ли е или има реле щото ми се иска да не се смъква автоматично че не добре механизма и водачите и не върви както трябва и ако сменя релето дали ще станеFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
lu40 написа:Блока за управление на предните ел.стъкла се намира над лявото ти коляно,под тапицерията.Ако ти се сваля автоматично шофьорското стъкло,значи е бял на цвят.И моя беше такъв,но изгоря и сега съм с обикновен-колкото държиш,толкова се движи стъклото.Този блок е черен на цвят.Ако си мераклия,може да си сменим управленията,защото съм свикнал на автоматично сваляне.Виждам,че си от Русе,та може би като се срещнем някой пътНе знам, защо съм решил, че колегата е с Браво и го карам да търси релето зад жабката.
Сори, колега. Дано не съм те подвел!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар