Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo 2001 на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Larii написа:
    Колегата е много коректен продаде ми седалка (шофьорска) на която цялото шаси е криво ! И ме остави пред дилемата да платя 40 лв. доставка за да му я върна! Като преди това каза че е перфектна! Сами решете дали ще пазарувате от него!
    Пита ме дали имам, казах ти, че имам. Никога и никъде не съм казал, че е перфектна и не бих го казал, защото нямам нито база за сравнение, нито опит да кажа такова нещо.А като не съм толкова коректен защо след това ме търси за още 2 части?Дали не писа това, защото отказах да ти продам 2 части за 2 или 3 пъти по-ниска цена от пазарнатаТова, че не са ти минали дребните номера не съм аз виновен.

Коментар

Дроселова клапа Стило 1.6

Търся дроселова клапа за Стило 1.6 16V 2003 103hp.На моята са змазани зъбните колаела ако имаш ,бих купил и само зъбните колела примерно при мен работят потенциометрите и моторчето безупречно но проблема е механичен в самите пластмасови зъбни колела.Така че ако имаш с дефектен стъпков мотор или с дефектни потенциометри също ще ми свърши работа .Благодаря предварително.
      Renault 9 1.4 /88
      Opel Astra 1.6 /92
      Opel Astra 1.6 /95
      Lancia ZETA BIG SHIP
      Fiat Stilo 1.6 /2003

Коментар

Working...
      X