Ееее тя стана една.... Направо на...хме на колегата обявата. Обаче мисля, че никой няма да отрече, че за тези пари при условие, че е и с карта 128 mb апарата си заслужава... Аз почти съм го купил пък Вие продължавайте да си теоретизирате...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
мерси колега wwweb, само да уточня че цената която аз цитирах е от времето когато съм го купувал..., НО ако приемем цената от 246.00 лв. за актуална, за сравнение, аз го предлагам за 130.00 + 128МВ ММС, + калъф, + 4 зарядни батерии (2x 1900mA/h и 2x 2100mA/h, я сега преценете отново нещата!очаквам по темата да пишат само хора заинтересовани от офертата, още повече, че вече имаме уговорка, с kiro_of_the_day, да види апаратчето и в неделя той самият ще сподели какво е станало.
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
очаквам по темата да пишат само хора заинтересовани от офертата, още повече, че вече имаме уговорка, с kiro_of_the_day, да види апаратчето и в неделя той самият ще сподели какво е станало.
Най вероятно ще съм те черпил една бира за поливане на сделката! :D
...Няма никакъв опит с производство на оптика (не говорим за скенери и копири), но както казах за тази цена си заслужава.
колега, само за последно да драсна по темата - абсолютно прав си, че HP нямат никъкъв опит с производсвото на обекти, поради простата причина, че те НИКОГА не са произвеждали. те влагат обективи произведени от Pentax (както правят и Sony, с карл цайс и много други...)
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
очаквам по темата да пишат само хора заинтересовани от офертата, още повече, че вече имаме уговорка, с kiro_of_the_day, да види апаратчето и в неделя той самият ще сподели какво е станало.
Най вероятно ще съм те черпил една бира за поливане на сделката! :D
Ако бях от София,вече щях да съм на път да видя фотоапарата и най-вероятно да те изпреваря с малко. :D
колега, само за последно да драсна по темата - абсолютно прав си, че HP нямат никъкъв опит с производсвото на обекти, поради простата причина, че те НИКОГА не са произвеждали. те влагат обективи произведени от Pentax (както правят и Sony, с карл цайс и много други...)
Ако не го видя написано на обектива не го вярвам това! Сега прегледах няколко модела HP в нета и на никой не пишеше Pentax на обектива! А български фотоапарати не купувайте в никакъв случай! Аз MP3 плейър БГ производство не бих купил та фото ли!
мерси колега wwweb, само да уточня че цената която аз цитирах е от времето когато съм го купувал..., НО ако приемем цената от 246.00 лв. за актуална, за сравнение, аз го предлагам за 130.00 + 128МВ ММС, + калъф, + 4 зарядни батерии (2x 1900mA/h и 2x 2100mA/h, я сега преценете отново нещата!
Цената му е добра, ако не си го беше заплюл колегата kiro_of_the_day щях да ти пиша ЛС направо да ми го пращаш ... имал съм досег с това чудо и за парите си е добре ...
Ако не го видя написано на обектива не го вярвам това!...
Заповядай колега! :D
Еми да де... тук го пише-значи си е така! Идеше реч на моделите на които не пише Pentax. Така например по-евтините модели на Panasonic са с техен Lumix обектив, а по-приличните s Laica.
Еми да де... тук го пише-значи си е така! Идеше реч на моделите на които не пише Pentax. Така например по-евтините модели на Panasonic са с техен Lumix обектив, а по-приличните s Laica.
аз вече го смятам за продаден фотоапарата ми и за това може да поблудствам и аз из темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 ....за Vladim - Lumix e моделна линия на Panasonic, в която ВСИЧКИ модели са с обективи Laica! Примери:http://www.dpreview.com/news/0601/06...ews/lc1.htmlи за двата модела едва ли може да се каже че са евтини...в интерес на истината на М307 на обектива не пише пентах, но ХП като цяло влагат такива обективи, пък и в крайна сметка апарата е такъв, каквито снимки прави и каквито фукции има, а не каквото пише на него или по други места....
аз вече го смятам за продаден фотоапарата ми и за това може да поблудствам и аз из темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 ....за Vladim - Lumix e моделна линия на Panasonic, в която ВСИЧКИ модели са с обективи Laica! Примери:http://www.dpreview.com/news/0601/06...ews/lc1.htmlи за двата модела едва ли може да се каже че са евтини...в интерес на истината на М307 на обектива не пише пентах, но ХП като цяло влагат такива обективи, пък и в крайна сметка апарата е такъв, каквито снимки прави и каквито фукции има, а не каквото пише на него или по други места....
Бъркаш, Чарли, бъркаш, недей да спориш на фотографски теми с оператори и фотографи.Първо:Lumix се казват всички цифрови фотоапарати на Панасоник, всички, с Лайка и не с Лайка обектив.Второ:Пише се Leica, името идва от LeitzCamera (Wetzlar)Например това е Panasonic Lumix DMC-LZ2, ама обектива не е Лайка
Колегата Pinko168 ми взе думите от устата! И двата модела които си посичил в линка са Laica обективи!!! На по-евтините модели, като модела, който е цитирал Pinko168 обективите са Lumix-разработка на Panasonic. А това, че са ги кръстили с името на цялата си продуктова гама е да заблудят купувачите от пръв поглед! И наистина... по темата е безмислено да спориш с фотографи и оператори! Може да кисна с часове в студиото зад камерата, но все пак поглеждам и навън, какво се случва!
Добре шом сте такива познавачи, вместо да си мерите п........е осветлете простия човек юрист като мене какво се гледа като си купува любителски цифров фотоапарат, който си го купува за да увековечи неговите и на гаджето си туристически походи из красотите на България.Пък може да е полезно и за други хора тук. Питам по принцип, защото 99.9 % този съм го купил.Благодаря предваригелно.
Коментар