Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Типо на части-ниски конкурентни цени!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Italian написа:
    аз сам с спортни пружини колега просто питам дали са АЙБАХ.ако не са такива да ми прати едно цакано да видя разликата от АЙБАХ и някоя др марка
    Колега аз сега съм обикновенното окачване.С това спортното фрапантна ли е разликата в возията.На първо време ще съм си с мойте амортесиори-двойно деистващи Dempo.Освен че става по ниско доста ли по зле вози.?
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

почва да вози по твардо.има голямо значение от двигателя,защото моите пружини ги сложихме на една дедра 2.0 8в и при него колата беше по ниска и по твардо возеше.аз сам с 1.6 и при мен си вози твардо обаче не като при него
      Fiat Tipo 1.6

Коментар

Ами аз ще ги слагам на типо 1.4На мен целта ми е да я смъкна малко,не заради стабилност или нещо подобно.Тя мойта кола не е няква бегачка.Аз си я карам нормално.Като сложа пружините искам по нататъка да увелича J-ширината на ЖЕЛЕЗНИТЕ джанти,да станат примерно 7-ци.Една хубава боя и ще изглежа супер.Имам 4 износени диска и 2 барабана и от тях едно приятелче ще ми извърти фланците.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

добре си го замислил и добре ще стане да
          Fiat Tipo 1.6

Коментар

Italian написа:
            добре си го замислил и добре ще стане да
            Ами това според мен е най-евтиния варянт,ама най евтиния с който да подобриш стойката на колата,особено в тия гадни времена в които живеем.
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Колегата е много точен.Задните пружини са у мен вече .Пазарувайте колеги и колежки и не се срамувайте.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

ма то не е за срам колега как е сложи ли пружинките и как е колицата?
                Fiat Tipo 1.6

Коментар

Italian написа:
                  ма то не е за срам колега как е сложи ли пружинките и как е колицата?
                  Много е студено времето сега и не съм ги сложил,ще изчакам другата седмица,ако се пооправи и ги слагам при първа възможност.Сега чакам предни пак червени до края на седмицата.
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

здравей, колегадай ми цена на таблото.

Коментар

Здравей колега имаш ЛС!

Коментар

Ъпп

Коментар

Jokera написа:
                          Ъпп
                          Колега я кажи задния мост продаде ли го и цял ли го даваш или може и на части?Тези прагове оригинални ли са и как се закрепват?
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

Ами колега моста не е продаден..кажи какво ти трябва от него или го искаш цял..по принцип ми е по удобно цял но няма проблем и да го разфасовам Праговете за сега са запазени Поздрави!

Коментар

разбира се,че са запазени ще ги взема задалжително
                              Fiat Tipo 1.6

Коментар

Italian написа:
                                разбира се,че са запазени ще ги взема задалжително
                                Ами колега щом си ги запазил на 100% да са ти честити. :D
                                Fiat Tipo
                                Corsa b комби !

Коментар

Working...
                                X