Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Части от Мареа
Collapse
X
-
Re: ..
pecata написа:mohel написа:колани 40 леваFabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
..
нова цена на коланите 30 ЛЕВА изивинявам се на тези които не съм отговорил просто много части много форуми коланите още не са при МЕН! като дойдат ще кажа които ги искаше да ми драсни ЛС да се разберем че не помня вече кои какво искашесъщто така давам АБС-а за 30 лева
Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
ZlatkoStoev написа:Трябва ми компютъра за ABS-а за Fiat Bravo 1.9 JTD ... Ако е тоя - взимам го! (някой знае ли дали е тоя, или как да разбера аз?)!(що не съм те видял че си от Видин, скоро ходих натам...)Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
mohel написа:нова цена на коланите 30 ЛЕВА изивинявам се на тези които не съм отговорил просто много части много форуми коланите още не са при МЕН! като дойдат ще кажа които ги искаше да ми драсни ЛС да се разберем че не помня вече кои какво искашесъщто така давам АБС-а за 30 лева
Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
...
коланите са запазени коляма врява стана за тях извинявам се ако някои ги е бил писал преди това за тях вече много хора много части писах на един колега които ми писа тогава че ги иска но не ми отговаря на ЛС-то и ги пращам на следващия Вече са запазени.......Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар